2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 107 پست
از یهودی ها بیزارم 

آدمای خوبم دارنا 

قومی بودن که خدا خیلیییی بهشون بها داده اونام سواستفاده کردن

الانم تو قران دونه به دونه اشتباهاتشونو میگه 

نمونش همین انکار جهنم 

درسته جهنم بیشتر عذابش بخاطر قهر خداست ولی وجودش حتمیه 

منتهی مشکل ما اینه از اول از خدا ترسوندن ما رو

مثلا نگفتن اگه نماز بخونی خدا نگات میکنه

خدا عاشق اینه بری سمتش 

خدا عاشق بنده هاشه

فقط گفتن نماز نخونی میری جهنم فلان گناه الوده میشی یا تو مدارس مجبور میکردن بریم سر نماز 

ولی واقعا کسایی که میخوان بخونن اما نمیتونن بخاطر سنگینی گناهان .من این و قشنگ تجربه گرفتم.

اصلا حرفمون قبول ندارم،یه قاضی بی وجدان هر روز نماز می خونه، اما حکم خلاف میده زور میگه یعنی اون گناه نداره.اشتباهه خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا کسایی که میخوان بخونن اما نمیتونن بخاطر سنگینی گناهان .من این و قشنگ تجربه گرفتم.

باید چیکار کنم که بتونم بخونم 

؟ 

چیکار کنم که خدا منو دوس داشته باشه و خودشم کمکم کنه تو این قضیه ؟

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
کاش میتونستم وقتایی هم ک ارده میکنم یهو میوفتم رو خون ریزی فک کنم خدا نمیخواد باش حرف بزنم

منم همین بودم 

یه نیرویی نمیذاشت اصلااا 

الانم تک و توک میخونم ولی با عشق😍

خودتی که میتونی بهش غلبه کنی

دیدی یه وقتایی به دلت میفته بری سر نماز؟

اون لحظه یه صداییم میگه بذا فلان کارو کنم بعد میخونم بهش گوش نده فوری وضو بگیر برو سر نماز

فرق من با شما اینه،من حتی وقتی ظرف میشورم هم از ته دلم ازش تشکر میکنم.شما حرف زدن با خدا رو فقط با ن ...

نماز برای آرامش یا حرف زدن با خدا صرفا نیست .

در درجه اول یعنی نشون بدیم تسلیم دستوراتشیم .مثل یه سرباز ادای احترام و سر تسلیم برای مافوقش .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باید چیکار کنم که بتونم بخونم  ؟  چیکار کنم که خدا منو دوس داشته باشه و خودشم کمکم کنه ت ...

با چه کنم چه کنم درست نمیشه باید عمل کنی همین الان شروع کن وضو بگیر و نماز بخون 

مثل من هیجی نمیخونم برای استخدامی بعد میزنم تو سر خودم خدایا قبولم کن اصلا اثر نداره

خدایا شکرت 
باید چیکار کنم که بتونم بخونم  ؟  چیکار کنم که خدا منو دوس داشته باشه و خودشم کمکم کنه ت ...

از ته دلت دوسش داشته باش

بگو خدایا میدونم هستی کمکم کن

باور کن درست میشه

اصلا حرفمون قبول ندارم،یه قاضی بی وجدان هر روز نماز می خونه، اما حکم خلاف میده زور میگه یعنی اون گنا ...

به نظرم بیشتر گناهای خاصین که روی نماز نخوندن اثر میزارن مثل گوش دادن اهنگ واقعا موثره.یا مثلا تنگ شدن روزی مربوط به گناه دیگه ایی هس و....

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲

اصلا اینو فراموش کن واجبه و اینا .حتی علم هم ثابت کرده نماز چقدر فواید مختلفی برای بدن داره .از سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکنه .باعث پایین اومدن فشار خون میشه و هزارتا چیزی که یادم نیست .و یک جور یوگا به حساب میاد و برای خود ادم مفیده با این دید نماز بخون چون انسان ها همیشه از چیزهای زوری بدشون میاد برای همین از نماز دوری میکنیم 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من شنیدم اگر چهل روز پشت هم نمازو بخونی دیگه نمیتونی ترکش کنی.عزیزانی که همیشه میخونید واقعا همینطور ...

کلا برای شروع هرکاری میگن ۴۰ روز انجام بده

ولی شما یه هفته ام بخونی بهش عادت میکنی😍

من خودم صلوات خیلی زیاد میفرستم .ی بار ۴۰ روز روزی ۱۰۰۰یا ۲۰۰۰تا میفرستادم با ذکر و استغفر الله و اینا....تا تونستم نماز بخونم.

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲