2777
2789
عنوان

نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 107 پست
بله عزیزم نماز خیلی اروم میکنه من اگه نماز صبح نخونم دلهره دارم اون روز ...نماز امر واحب هست پس بهتر ...

خب اینکه میگن واجبه،درکش برام سخته،کی گفته واجبه،توی آیین ما ایرانی ها نماز نبود از اولش

سلام میشه فقظ یه هفته با روه بندگی مارو همراهی کنین 

همه پی با برنامه و سر ساعته

گروه تل هم داریم نفر از دوستای همین سایتن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه میگن واجبه،درکش برام سخته،کی گفته واجبه،توی آیین ما ایرانی ها نماز نبود از اولش

نماز عاشقا فرق داره

وقتی عاشق خدا باشی عاشق نمازم میشی چون داری با معشوقت حرف میزنی😍

حرف همه ی دوستان درست

اما تا خودت نخونی لذت شو باید خودت بچشی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad
میدانید من هر کی رو دیدم از روی ریا نماز میخوندم ولی من ریا دوس ندارم خدا رو توی قلبم دارم.از نماز ن ...

درسته .. من یکی اصلا آدم خوبی نیستم گناه میکنم و خیلی چیزای دیگه ولی نماز و واسه خودم میخونم واسه آرامشم .. واسه حس خوبش ... حسی ک انگار خدا بغلم میکنه 😉 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...
میدانید من هر کی رو دیدم از روی ریا نماز میخوندم ولی من ریا دوس ندارم خدا رو توی قلبم دارم.از نماز ن ...

دوست عزیز

خدای مهربونی که شما میگی توی قران به هیچ چیزی به اندازه ی نماز تاکید نکرده و همون خدای مهربون قطعا خدای عاقلی هم هست که چیزی رو بی دلیل نگه.

روایت های معتبری که در مورد فرد بی نماز هست رو اگر بخونین قطعا نظرتون عوض میشه.

اگر شما کار خوبی میکنی ولی نماز نمیخونی کاملا طبیعیه که به خاطر اون کار خوب پاداش بگیری و به خاطر نماز نخوندن مجازات بشی.

عزیزم نماز خوندن چیزی نیست که بگی من آرامش دارم پس بهش نیازی ندارم، من مشکلی ندارم که خدا حلش نکنه پس بهش نیازی ندارم، نماز یه وظیفه ست. نمیشه ادعای بندگی داشت و وظیفه رو انجام نداد.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
لعنت بر شیطان بفرست و لاحول ولارو روزی صدبار بگو  شیطان باعث شده آیت الکرسی  بخون تا دور ...

همون دیگه از شیطون میترسم 

قشنگ یادمه شب قدر قشنگ داشتم دعا میخوندم یهو ی ترسی افتاد ب جونم 

هی صدای زنگ درمون درمیومد منم تنها بودم

شوهرم اومد بعدش من هرقت میرفتم سر نماز صدای زنگمون میومد و کسی هم پشت در نبود شوهرم زنگ در و کلا از جا درآورد خودشم ترسید 

چند وقتم دعا به گردنم بود الان ترسم بهتر شده ولی سر نماز خیلی استرس دارم احساس میکنم ی سیاهی پشتمه زودی میخام تمومش کنم 

بهترین آرامش دنیا رو من از خدا و از عبادت کردنش گرفتم 

منبع نوری که هروقت صداش میزنم دستمو میگیره 

وکل وجودمو با نورش سرشار از حس خوب و انرژی مثبت میکنه ❤

من که عاشق خدا و بندگی خدام 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

از وقتی گروه زدیم خیلی ها حال دلشون عالی شده

نمازا سر وقته

قضا نشده

با اهمیت تر شده