2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور متوجه شدین علائم داشتین

چند ماه اقدام بودین

از دارو استفاده کرده بودین

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼

استراحت کن کار سنگین نکن شیر بخور روزی ۴ لیوان مویز به خرما گردو انجیر برای جنین عالیه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
😭😭😭جیگرم میسوزه منم اینماه میخوام امپول قرصمو بخورم دکتر گفت نتیجع میگیری کاش منم ۵ هفتم بود کاش ...

انشالله اونم میشه صبر کن

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید؛ نه...... خدا فقط سه پاسخ دارد. 1.چشم 2.کمی صبر کن. 3.پیشنهاد بهتری برایت دارم...... ☺️همیشه در فشار زندگی اندوهگین نشو؛ شاید خداست که در آغوشش می فشاردت. برای تمام سختی هایی که میکشی صبر کن. صبر اوج احترام به حکمت خداست🌺🌺🌺🌹🌼🌼🌼🌼
چجور متوجه شدین علائم داشتین چند ماه اقدام بودین از دارو استفاده کرده بودین

من تنبلی داشتم از عید به بعد  اقدام میکردم ولی تخمک گذاری اینا رو نمیدونستم این ماه لتروزول خوردم و ورزش کردم

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
😭😭😭جیگرم میسوزه منم اینماه میخوام امپول قرصمو بخورم دکتر گفت نتیجع میگیری کاش منم ۵ هفتم بود کاش ...

عزیزم انشالله مال توم میشه😍😘

استراحت کن کار سنگین نکن شیر بخور روزی ۴ لیوان مویز به خرما گردو انجیر برای جنین عالیه

من انار و پرتقال و اجیل و شیر ووسیب میخورم هر روز

منم خیلی زود متوجه شدم باردارم دقیق هم نمیدونم چند وقته و کی برم خیلی استرس دارم 

تاریخ اخرین پریودتو بزن نت 

ماشین حساب سن بارداری میگه چند هفته هستی

من انار و پرتقال و اجیل و شیر ووسیب میخورم هر روز

اره عالیه استرسم نداشته باش بسپار به خدااا

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن