2777
2789
عنوان

کسی میدونه واس قبل ای وی اف قرص کمر نرو ماده خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 24 پست
ولی حواست باشه اینا رو تو سیکل انتقال نخوری ها، خیلییی گرمه. قبل از شروع سیکل و تو پریودی بخور

الان برای تخمک کشی اماده میشم ولی بعدش دیگ نمیخورم ممنون گلم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
فقط مبدونم داخلشوباید دربیاری با خرما وعسل له کنی بزنی کمر باشال ببندی تافردا.موی کمرت هم قبلش بزن

مرسی عزیزم تا چند روز بزنم شما میدونی عزیزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا استفاده کردین شما گلم من فکر میکردم میبندن به کمر🤦‍♀️

آره استفاده کردم، هم میشه بخوری، هم به کمر ببندی، من باش حلوا درست کردم خوردم

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
آره استفاده کردم، هم میشه بخوری، هم به کمر ببندی، من باش حلوا درست کردم خوردم

گلم میشه دستورش رو بدی

به من گفتن روز سوم پری بزن.یه دفعه.حالا نمیدونم بسه همون یکبار یانه

ممنون عزیزم

گلم میشه دستورش رو بدی

نصف لیوان آرد گندم، نصف لیوان، آرد برنج. روغن حیوانی. پودر گردو و بادوم و پسته و کنجد، از هرکدوم یکی تو قاشق، یکی دو قاشق هم اون دواگرمی ها که گفتم. آردها رو تفت میدی، روغن رو اضافه میکنی و باز تفت میدی تا خامیش گرفته شه. دواگرمی رو اضافه کن و یه تفت کوچولو بده و زیرشو خاموش کن. پودر مغزها رو هم اضافه کن، نبات سفید آسیاب شده هم برا شیرینیش بهم اضافه کن

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
نصف لیوان آرد گندم، نصف لیوان، آرد برنج. روغن حیوانی. پودر گردو و بادوم و پسته و کنجد، از هرکدوم یکی ...

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم

عزیزم ببخشید منم انتقال دارم قرص کمر گرفتم ولی نحوه مصرفشو ندارم 1 هفته مونده انتقال نمیدونم چه جوری استفاده کنم بزنم کمر میشه راهنماییم کنی

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج