2777
2789

سیرابی و قرص دمیترون بخور

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هیچی تاثیر نداره😭

چند وقتته؟ من بیست هفته هستم . با اینکه دمیترین و ویتامین ب ۶ خوردم بازم حالت تهوع دارم . دکترمم گفت قرصهاتو دیگه نخور . 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
خوردم تاثیری نداشت

خواهر من ۹ ماه دمیترون و پرتغال و لیمو ترش خورد لیموترش بعد غذا خوبه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چند وقتته؟ من بیست هفته هستم . با اینکه دمیترین و ویتامین ب ۶ خوردم بازم حالت تهوع دارم . دکترمم گفت ...

۱۴ هفته دمیترون حالمو بدتر میکنه یبوستم اضافه میشه خسته شدم دیگ جونی برام نمونده

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
خواهر من ۹ ماه دمیترون و پرتغال و لیمو ترش خورد لیموترش بعد غذا خوبه

غذا های خشک بخورید یعنی سرخ شده

من دمیترون و ب۶ میخوردم. بعدش سوزش معده ام خیلی زیاد بود رفتم تحت نظر متخصص گوارش. چون از قبل هم مشکل معده داشتم. رانیتیدین و دایمتیکون و پنتاپرازول هم زیر نظر دکتر مصرف می کردم. ولی اینکه با اینا تهوع و ویار خوب بشه نه. باید دوره اش بگذره.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
۱۴ هفته دمیترون حالمو بدتر میکنه یبوستم اضافه میشه خسته شدم دیگ جونی برام نمونده

عزیزم همه این روزها میگذره . فقط باید تحمل کنی

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
😔

واسه من هم دعا کنید این ماه منم حامله بشم یه نینی سالم و صالح 🤲🙏

من برای یبوستم لاکسی ژل میخوردم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.