2777
2789
عنوان

کسی خودش بچه اش رو سقط کرده توروخدا بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 49 پست
خب چیکار کنم سرچیزای الکی دعوا راه میندازه منو میزنه اصلا فک نمیکنه که حامله ام خیلی میترسم

زنه حامله زود رنج میشه سره هر چیزی بهونه میگیره منم باردار بودم خیلی دعوا میکردیم کتکم خوردم ولی اگه جوابشو ندم  دعوا کش پیدا نمیکنه وقتی عصبی میشه میگم باشه هر چی تو بگی به خاطر بچه م سکوت میکنم که دعوای مارو نبینه عقده ای بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تکلیف زندگیتو روشن کن بعد بچتو بدنیا بیار.با شوهرت صحبت کن حتما

خانوما اگه همین الان بندازه گناه کرده یا طفل معصومو بدنیا بیاره زندگیش بی سروته باشه بچه بین پدر مادر پاسکاری شه؟

قبلش خوب بود جدیدا اینطوری شده بچه بیاد گناه داره دیروز تاحالا دعوامون شده تو این دوماه همش دعوامون ...

سرچه موضوعی آخه

آدم ک الکی دعوا نمیکنه

یهو الکی ک نمیگه نمیخوام،حتما یه پیش زمینه ای وجود داره

بچه ای که قلب داره رو بکشی آهش میگیرتت زندگیتو از این سیاه تر نکن خدا بی حکمت کاری نمیکنه شاید این بچه یه تحول خوب تو زندگیت ایجاد میکنه .به خدا منم مثل شرایط تو بودم الان خداروشکر خیلی آروم شدیم حداقل به خاطر بچه دهنمونو میبندیم

قبلش خوب بود جدیدا اینطوری شده بچه بیاد گناه داره دیروز تاحالا دعوامون شده تو این دوماه همش دعوامون ...

بعد بخاطر تغییر رفتار همسرت میخوای سقط کنی؟

اینجوری که کلا باید قید بچه دار شدن رو بزنی

من فکر کردم دلیل بهتری داری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی