2777
2789

رحم با ابعاد و اکوی طبیعی مشاهده شده.

اندومتر با ضخامت5دارای اکوی طبیعی است.

هر دو تخمدان با ابعاد نرمال حاوی فولیکول متعدد کوچکبه قطر 4-5و استرومای اکوژن مرکزی بدونفولیکول غالب مشاهده میشود...

با توجه به عدم تمام کراتیرهاتشخیص سونو گرافی pcodاز جمله افزایش حجم تخمدان و ضخامت اندومتر،رد و یا تایید ان نیازمند مطابقت با سایر ازمایشگلهی و بالینی دارد

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

اون جمله اخرش از جمله افزایش حجم تخمدان و ضخامت اندومتر .رد یا تایید یعنی چیه؟

من چهارساله باردار نشدم دکتر روز هشت تا ده گفت انجام بدم..من امروز روز نه بود سونو واژینال دادم ..

خداوندا چنین کن‌سرانجام‌کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی.پریودیهات منظمه؟قبل پری درد سینه داری؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

یعنی تشخیص پلی کیستیک بودنت نیاز به بررسی و ازمایش خون داره

در آخرالزمان قلب مومن دردرون خود آب میشود زیرا منکرات را می بیندو قدرت جلوگیری و تغییر را ندارد مومن در آن میان با ترس راه میرود و اگر حرفی بزند او را میخورند و اگر ساکت باشد دق میکند . پیامبر اکرم (ص) . اللّهمَ عَجِّل لِولیکَ الفرَج
اون جمله اخرش از جمله افزایش حجم تخمدان و ضخامت اندومتر .رد یا تایید یعنی چیه؟ من چهارساله باردار ن ...

شاید کیست داری...یا تنبلی...pcodرو تو نت بزن بهت میگه

این نیز بگذرد...بانیز بعدی چه کنیم...
اون جمله اخرش از جمله افزایش حجم تخمدان و ضخامت اندومتر .رد یا تایید یعنی چیه؟ من چهارساله باردار ن ...

دکترفکرکرده که رحم وتخمدانت بزرگترشده چون خیلیااینجگری میشن مثل ابجیه من.خداروشکربرای شمابزرگ نشده

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی.پریودیهات منظمه؟قبل پری درد سینه داری؟

سلام درد سینه ایا ربطی داره ؟؟؟من همیشه درد سینه دارم

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 
سلام درد سینه ایا ربطی داره ؟؟؟من همیشه درد سینه دارم

دکترم گفت درد سینه بخاطر تخمک گذاریه.اگه پریوداتم منظم باشی احتمال تنبلی تخمدان رد میشه.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دکترم گفت درد سینه بخاطر تخمک گذاریه.اگه پریوداتم منظم باشی احتمال تنبلی تخمدان رد میشه.

من همیشه پریودام سه روز میامد جلو الان دو سه روز عقب میفته. 

دخترم. زمانی که فکرش رو هم نمیکردم اومدی تو زندگیم از وقتی اومدی خونمون چراغش روشنتره 

یه سوال دیگه اگر من در زمان درد سینه که نزدیک پریودیم هست رابطه محافظت شده نداشته باشم باردار میشم؟؟؟؟؟

و اینکه اگر پریود بشم حاملگی اون رابطه از بین میره ؟؟؟؟

من همیشه پریودام سه روز میامد جلو الان دو سه روز عقب میفته. 

اگه کمتراز ۳۵ روز باشه پریودات عیب نداره