سلام صبح بخیر من موندم چه کنم بریم خونه عروس میگه هر روز مزاحمت نریم میگه وااااای اصلا پسرشون مهم نیست نظر بدیم میگن میخان تحمیل نظر کنن ندیم میگن براشون مهم نیست کمک کنیم میگن فکر کرده ما بلد نیستیم نکیم میگن مثل مهمون میاد وااااای چیکار کنیم شما بگید تو رو خدا😢😢😢😢😢
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه بي زبونه خواهشا ازش سو استفاده نكنين منم خيلي بي زبونم هيچ وقت توقع نداشتم اونام هر جور دلشون خواست از من و خانوادم سواستفاده كردن وظيفه ايي كه گردنشون بود رو واسه عقد انجام ندادن حالا منم ميدونم سر عروسي باهاشون چيكار كنم دور از جون شما بعضيا لياقت محبت و احترامو ندارن
نظر ندی بهتره توی همین سایت خوندم خانمی میگفت مثل مهمون تا دعوت نکنی نمیان
اخه همه که مث هم نیستن عزیزم شما انشاالله عروس که گرفتی تروخدا باهلش خوب رفتار کن محبت زیاد نه ولی سردی زیادم نه اگه کاری تو خونتون کرد قدر دان باشین سعی در مدیریت پسرتون و عروستون نداشته باشین .
بخدا بعید میدونم این کارا رو بکنین عروس بد بشه اکه این کارا رو کردین و بازم بد بود فاصله ها رو زیاد کن
کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم
مادر شوهر یه بنده خدایی اونقدر مهربون و بی آزار بود همش میگفت بیشتر از مامانم میخوامش.
مثل دختر خودتون بدونیدش با احترام بیشتر
قطعا اون احترام به سمتتون برمیگرده
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود ♡قیصرامین پور♡
یا خدا چقد تو بدبینی عروس بیچاره جرات نداره بگه بالا چشمت ابرو
خدا به داد عروس برسه
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مهربون باشین باهاش، فک نکنین پسرتونو ازتون گرفته، و باهاش رقابت نکنین سر پسرتون، به خانواده ی جدیدشون احترام بذارید، نظر عروستونو بپرسین راجع به مسایل مختلف تا با روحیاتش آشنا باشین، سر زده نرید خونش، منتظر دعوت نباشین ولی اطلاع بدین یه ساعت قبلش، گاهی غذا درست کنید که اون دوس داره ببرید خونش با هم بخورید، گاهی عروس مادر شوهری با هم برید بیرون، دوست باشین با هم اینجوری دوستتون داره پسرتونم در آرامشه