2777
2789
عنوان

مامانا کمکککک

141 بازدید | 14 پست

دخترم 15 ماهشه، از دیشب ساعتای 10 یک دفعه تب کرد. دیشب تا صبح 4ساعتی بهش استا دادم و بین داروشم یکسره پاشویش کردم. اصلا تبش پایین نمیاد. ساعت 10نوبت دکتر داره. هیچ علائمی از سرماخوردگی هم نداره. کسی تجربه ای در این مورد داشته که بچش فقط تب خالی کرده باشع؟چند روز طول میکشه؟خیلی میترسم چون بچم طوریش نبود یکدفعه ای تب کرد. دو هفته ای هم، میشه از خونه بیرون نرفتم که خیالم راحته ویروس نگرفته. اگه کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم بگه.

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.

حتما ببر دکتر ،پسر من یه بار اینطور شد بردم ازمایش خون داد چون احتمال عفونت هست که البته خدا رو شکر نداشت،بعدم براش شیاف و قطره ایبوپروفن نوشت فقط با اونا تبش پایین اومد،تبو سرسری نگیر

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید داره دندون درمیاره

بکی از خانوما نوشته بود تب بچه ش پایین نمیومده توی آب ولرم سرکه ریخته بعد جوراب بچه شو تو اون شسته و چلونده و پای بچه کرده تبش اومده پایین

شمام امتحان کن

از توی مفاتبح هم دعای تب رو بخون اسمش دعای نوره یک صفحه ست

انشااله میاد پایین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دندون نیش می خواد دربیاره

یعنی ماله دندوناشه؟آخه تبش قطع نمیشه. فقط یه نیم ساعت به از خوردن استا کم میشه دوباره از نیم ساعت بعدش میره بالا. بدنشم خیلی داغه بخصوص دست و پاهاش

یعنی ماله دندوناشه؟آخه تبش قطع نمیشه. فقط یه نیم ساعت به از خوردن استا کم میشه دوباره از نیم ساعت بع ...

حتماعفونت کرده ببر دکتر 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
یعنی ماله دندوناشه؟آخه تبش قطع نمیشه. فقط یه نیم ساعت به از خوردن استا کم میشه دوباره از نیم ساعت بع ...

یادندونه

یاخدایی نکرده عفونت 

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
شاید دندونه.اگر ک نیست شاید ویروس باشه.اخه تمام بچه های فامیل ما این ویروسو گرفتن.دکترا انتی بیوتیک ...

😭دختر من خیلی بد دارو هست. از دیشب تا حالا ده بار مردم و زنده شدم تا بهش استا دادم. همه رو بالا میاره

شاید حالا دکتر می بری معلوم میشه. معمولا تب بی علت مال دندونه

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆