2777
2789
عنوان

تاول روی زبان کمک

9295 بازدید | 15 پست

سلام انتهای زبونم نزدیک به دندونای سمت راستم یه تاول زده حسابی اذییتم میکنه تجربه ای دارین برادرمانش؟فقط آب ونمک غرغره کردم.

قطره یاچیزدیگه میدونیدبگید.

خودمم آنفولانزاگرفتم حتمابایدبخورم تاسرپاباشم ولی باوجودتاول زجرمیکشم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

نه آفت نیست.براآفت زودآفتین ژل میزنم میره

این اره شبیه تبخاله مثلاانگاری یه نخودکوچیک گذاشتی روزبونم

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاول؟؟؟!!! منظورت تبخال یا آفته؟؟؟

جواب شمارویادم رفت ریپلای کنم وپست جدیدگزاشتم

جوش شیرین امتحان کردی؟

ندارم فقط نمک گذاشتم که شدیداسوخت.

این آنفولانزای لعنتی نفسموبندمیاره نمیتونم بخوابم براهمین باخوردن میوه خودموسرحال نگهمیدارم که اونم اینطورشده

جوش شیرینم امتحان کن تب خاله شاید اونجا زده

هرکوفتی بایدبیادیه سربمن بزنه بره

برم جوششیرینم بزارم 

سلام ببخشید شما خوب شدید چکار کردید ؟

سلام عزیزم رفتم دکارقطره داد.متاسفانه اسمش یادم نیست.