2777
2789

اره، هنوز خیلی دیگه فرصت دادین

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهش میکنم گلی .....فضای مجازی رو هم بزار کنار ....مصمم برو جلو باور کن استفاده کنی تهران پزشکی میار ...

مرسي عزيزم بيشتر شبا ميام ولي در كل انگيزم خيلي كم شده نميدونم چيكار كنم😢😟

مرسي عزيزم بيشتر شبا ميام ولي در كل انگيزم خيلي كم شده نميدونم چيكار كنم😢😟

عزیزم شب ک ماله خاب هست کلا مخصوصا کسی که کنکور داره برنامه خابش تنظیم باید باشه.....نمیخام نصیحتت کنم درکت میکنم من خودم مزشکی میخونم آخراشم ولی واقعا تو این اوضاع جامعه خداروشکر میکنم ب اینده خوبی ک در پیش  داری فک کن که بعدا خدایی نکرده حسرت نخوری

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
عزیزم شب ک ماله خاب هست کلا مخصوصا کسی که کنکور داره برنامه خابش تنظیم باید باشه.....نمیخام نصیحتت ک ...

جدي؟ خوش بحالتون😍من خوابم خيلي افتضاحه بدنم عادت كرده تا ٤ بيدارم خودمم خسته شدم ازين وضعيت دوس دارم ساعت هف بيدار شم ولي هميشه ١٠-١١ بيدار ميشم😭

جدي؟ خوش بحالتون😍من خوابم خيلي افتضاحه بدنم عادت كرده تا ٤ بيدارم خودمم خسته شدم ازين وضعيت دوس دار ...

فدات بشم....خب سلامت خاب نداری گلم ی کنکوری خابش باید منظم باشه تا چهار بیدار موندن بجای انرژی دادن ازت انرژی میگبره

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
فدات بشم....خب سلامت خاب نداری گلم ی کنکوری خابش باید منظم باشه تا چهار بیدار موندن بجای انرژی دادن ...

عاره دقيقا ... شما راهي نميدوني ك زود بيدار شم؟ خودم سرچ كردم يكي از علايم افسردگي اين بود واقعنم فك ميكنم افسرده شدم چون من بخاطر كنكور دوباره از دانشگام انصراف دادم الانم ينطوري نوساني ميخونم 😟