من نزدیک ۷ ماهه تجربه ای رو کسب کردم که بد نیست شما خانم ها بدونید،چون که ۳۰ الی ۴۰ درصد خانم های ایرانی از دست پدر،برادریاهمسر،سیلی خوردن و پرده گوششون پاره شده ولی از ترس آبروشون چیزی نگفتن که درس عبرتی بشه برای دیگران😔😔با آقایون جر رو بحث نکنید که بخواید حرفتون رو ثابت کنید ،چه برادرتون،پدرتون یا همسرتون .حتی بهترین هاشون که شما ممکنه خیلی بهش اعتماد کنید.مردا وقتی عصبی میشن مثل حیوون میشن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزوم .منم یاد ندارم به این سن رسیدم بابام دس روم بلند کرده باشه.خدا عمرو عزتش بده
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
یه چیزی بگم؟ من با این ک جثه کوچیک و لاغری دارم اما خودم دست بزن دارم. شوهرم درشت و توپره. عصبی میشم اون سکوت میکنه کوتاه میاد چون میدونه یهووحشی میشم میزنمش