2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم؟

84 بازدید | 15 پست

سلام دوستان،من خیلی مشکل پسندم هرخواستگاری میاد رد میکنم،دوس دارم خواستگار همه شرایطو داشته باشه که میدونم خیلی کم پیش میاد کسی بی عیب ونقص باشه،نمیدونم چکارکنم؟جدیدا هم تو انستا پیج یه پسری رو دیدم که همه شرایطی که میخوامو داره ولی من اهل ربطه با پسرا نیستم،خود پسره هم بنظر میاد خیلی سنگین باشه واهل رابطه نباشه،ولی چندروزه خیلی بش فک میکنم نمیدونم چکارکنم که یه جوری به دستش بیارم،پسره هم همشهری وهم زبونمه...،بنظرتون چکارکنم این پسره رو تورکنم😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه عکساو کامنتاشو چک کردم وفهمیدم

از رو عکس و کامنت واقعا؟؟؟؟؟؟

الان تو دنیای واقعیشم کلی طول میکشه یکی رو بشناسی چه برسه دنیای مجازی

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

یادم افتاد به خودم که مث تو تواینستا یه کیس پیدا کردم خواستم مخشو بزنم همه ملاکامو داشت رفتم بهش پی ام دادم بعد گفتم اشتباه شد اون گیر داد یه کم چت کردیم بعدم شماره و... بعد ۶ ماه اومد من و ببینه! شهرامون دو ساعت فاصله دارن تصویری چت کرده بودیم اما وقتی دیدم خیلی ازم تعریف کرد و اینا بهش گفتم اگه میخایم بیا جلو البته پسره بچه ننه بود فک میکردم میتونم درستش کنم ولی نش  ۸ ماه به پاش موندم بعدش گفتم خداحافظ ... بعد یه خواستگار خوب برام اومد و بهش جواب مثبت دادم روز عقدم تو ارایشگاه گوشیم زنگ خورد خودش بود گفت شیما کجایی من شیرازم میخام ببینمت 

گفتم نوشدارویی بعد از مرگ سهراب من الان ارایشگام بعدشم محضر و عقد گفت شیما بقران دوستت دارم گفتم غلط کردی من ۸ ماه به پات موندم برو رد زندگیت خلاصه عقد کردیم و الان خوشبختم ...

خطمم عوض کردم

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘
یادم افتاد به خودم که مث تو تواینستا یه کیس پیدا کردم خواستم مخشو بزنم همه ملاکامو داشت رفتم بهش پی ...

الانم شوهرمو خیلی دوست دارم 

سعی کن اشتباه منو تکرار نکنی

لطفا برام دعا کنیدبرای تحمل گند اخلاقیهای خانوادم خدا بهم صبر بده  زودتر زمان عروسیم سر برسه نامزدم عشق ابدی زندگیمه M😍😘
یادم افتاد به خودم که مث تو تواینستا یه کیس پیدا کردم خواستم مخشو بزنم همه ملاکامو داشت رفتم بهش پی ...

به من شباهت داری ولی این پسری که من میگم بنظر میاد خیلی خیلی سنگین باشه من خودمم اهل رابطه نیستم،ولی خوشم اومده ازش😭

بنظر من شما با این طرز فکر برید جلو توی زندگی شکست میخورید و مثل خیلیا مجبور میشید بیاید پست بذارید شوهرم این مشکلو داره اون مشکلو داره 

من نمیگم ایشون پسر بدی هستن 

ولی شما رفتید دیدید خوش چهرن 

توی صحبت با دوستاشون ظاهرا صمیمی بودن 

شاید حتی بنظر میاد وضعیت مالی خوبی دارن 

و در ضمن خیلیا رو دیدم با ازدواج واقعا خوشبخت شدن 

ولی هیچکدوم از این موارد دلیل خوشبخت شدن اونا نبود 

شخصیت شما جوریه که احساس میکنید باید خودتون رو به دیگران اثبات کنید 

میخواید خودتون یه شخص عالی پیدا کنید که به دیگران ثابت کنید من آدم عاقلی ام و میتونم بهتر از کسانی که قبلا در موقعیت من بوده اند تصمیم گیری کنم 

همین امر شکستتون میده 

با آرزوی روزای خوب

همیشه آخرینها به فنا میدهند