2777
2789
عنوان

چه دمنوشی واسه لاغری خوبه؟

6966 بازدید | 16 پست

بچه ها من دمنوش زیره سیاه رو زیاد شنیدم ک میگن بخوری لاغر میشی البته تا حالا امتحان نکردم

کسی از دمنوش خونگی واسه لاغری اطلاع داره بگه 🤗

دمنوش زنجبیل

دمنوش دارچین

چای سبز

سوخت و ساز رو میبرن بالا

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1⃣ هر روز صبح، ناشتا حمام رفتن باعث لاغری می شود؛
2⃣خوردن ماهی تازه؛
3⃣غذاها و گیاهان گرم مانند گردو بدن را لاغر می کند.
4⃣ خرفه: برگ خرفه و دانه خرفه را قبل غذا بخورید، اشتها را کم می کند.
5⃣داروی کاهنده اشتها؛
6⃣سنای مکی: هفته ای دو بار؛
7⃣حذف ناهار؛
8⃣ سویق جو.😋😋😋😋

گناه یعنی خداحافظ مهدی
دمنوش زنجبیل دمنوش دارچین چای سبز سوخت و ساز رو میبرن بالا

این دمنوش داچین زنجبیلو من دم میکنم سرد میخورم که باقتد نخورم درستش چجوریه میشه بگی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

🔺کثافت کاری های پزشکی استعماری یافته های مدفوعی☝️
قرص مدفوع برای لاغری وارد ایران شد! 

👌کسانی که طب اسلامی را قبول نمی کنند، منتظر پیشرفت های بیشتر بشری باشند!

😳حیثیت علم در جهان مدرن به فنا رفته است دانشمندان‌عزیز شما بخورید نوش جان😡

🔴سالهاست همه ی ما الکل خوردیم از کودکی تا پیری اخرش اینم به خورد مردم میدن اگر بیدار نشید
داروهای شیمیایی حاوی مقدار زیادی الکل هستند مثلا دیفین هیدرامین ببینید چقدر اتانول داره! 

گناه یعنی خداحافظ مهدی
این دمنوش داچین زنجبیلو من دم میکنم سرد میخورم که باقتد نخورم درستش چجوریه میشه بگی

والا من با 5 تا دونه مویز آفتاب خشک میخورم ولی گرم. هوا سرده ، گرم میچسبه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تاثیرشم ددیدی

رژیم و  ورزش ندارم در حال حاضر. از دو هفته دیگه که امتحانام تموم شه قراره پروسه کاهش وزن رو استارت کنم:)

دمنوش به تنهایی تاثیر نداره ولی پارسالم که 6 7 کیلو کم کردم میخوردم. کلا بدنم سوخت و سازش پایینه برای من کمک کننده هست.

رژیم و  ورزش ندارم در حال حاضر. از دو هفته دیگه که امتحانام تموم شه قراره پروسه کاهش وزن رو است ...

برامنم خیلی پایینه اسم توهم که نابود میکنه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
پک لاغری نیوشا بخر

هم خواهرم هم دوتا از دوستام و هم خواهرشوهرم خریدن اثری نداش با اینکه هم پیاده روی میکردن و هم خوراکشون کم بود وزن کم کردن ولی نه اون جور ک از نیوشا تعریف میکردن مردم ، خودشونم میگن اگه کم کردیم بخاطره پیاده روی و کم خوراکی مون بوده وگرنه نیوشا تاثیری نزاشته