2777
2789
عنوان

آی یو آی

151 بازدید | 9 پست

سلام خانمهایی که آی یو آی مثبت داشتید و خانمهایی که آی یو آی بتازگی کردید لطفا بیاید تجربیاتتون بگید 

من امروز آی یو آی کردم 

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل کن به خدا نذر چهارده هزار صلوات به نیت چهارده معصوم کن انشالله نتیجه میگیری

حتما عزیزم مرسی😘

انشاالله موفقیت امیز باشه منم یکم بهمن انجام دادم .

سلام عزییزم شما چطور میشه که  ای یو ای میمیید ینی مبخوام بدونم دکتر گفت یا خودتون پیشنهاد میدین؟ چند دوره قرص و امپول مصرف کردین

سلام عزییزم شما چطور میشه که  ای یو ای میمیید ینی مبخوام بدونم دکتر گفت یا خودتون پیشنهاد میدین ...

من و همسرم چهار ساله که اقدام کردیم باردار نشدم رفتیم کیلینک امید پیش دکتر ال یاسین ایشون گفتن من عمل لاپراسکوپی کنم که انجام شد و گفتن هیچ مشکلی نداشتم .بعد هم گفت برا ای یو ای بریم که رفتیم و انجام دادیم 

کاشکی الان زایمان کرده بودن سخته تحمل
سلام عزییزم شما چطور میشه که  ای یو ای میمیید ینی مبخوام بدونم دکتر گفت یا خودتون پیشنهاد میدین ...

قرص لتروزل بهم دادن و امپول سینال اف .و اخرین روز هم اچ ام جی دو تا زدم بعدم ای یو ای کردم .الانم شیاف پروژسترون میزنم .البته امید چندانی ندارم همسرم ازمایشش اصلا خوب نبود .در واقع کلاس آ اسپرمش صفر بود و مورفولوزی هم دو درصد

کاشکی الان زایمان کرده بودن سخته تحمل

خودم پیشنهاد داذم