2777
2789
عنوان

شوهر بی تفاوت من

1256 بازدید | 33 پست

سلام.دوستان میخاستم بدونم شوهرهای شما هم اینطورین‌.چون بی تفاوتی شوهرم خیلی برای عجیب بود.محل کارم ی جورایی حومه شهره وقتی داشتم از سرکار برمیکشتم با ماشین چندتاپسر جلو ماشین موندن و حرکات زشت با دستاشون انجام میدادن و دستاشون رو اونجاشون گذاشته بودن‌من خیلی ترسیدم.اومدم برای شدهرم تعریف کردم.تنها چیزی که گفت گفت نترس کاری نمیتونن بکنن و گفت بذار بخابم.گفتم ته غیرتت همین بود‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میگفت دیگه حق نداری بری سرکار خوب بود ؟؟ 

اینا چیه تعریف میکنید واسه شوهراتون !!! 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

خب چیکار کنه ؟دیکه تموم شده ...اتفاقیه که از قبل افتاده .جلو چشم شوهرت ک نیوفتاده بگی بی تفاوت بود .

حساس نشو عزیزم .

اینقد جامعه خرابه ک شوهرامون‌نمیتونن با همه در بیوفتن یا برن پیگیرش شن .مواظب خودت باش فقط

اگه میگفت دیگه حق نداری بری سرکار خوب بود ؟؟  اینا چیه تعریف میکنید واسه شوهراتون !!!

مگه راه حلش فقط اینه؟آدم نگران میشه تو فک کن یکی جلو دختره بزرگتو بگیره نگران نمیشی؟میگی مراقب باش همین؟

خب چیکار کنه ؟دیکه تموم شده ...اتفاقیه که از قبل افتاده .جلو چشم شوهرت ک نیوفتاده بگی بی تفاوت بود . ...

یه لحظه فک کنین بچه هاتون که براتون مهمن به خصوص دختراتون توسن جوونی این اتفاق بیافته،می.ی کاریه که شده؟اگه تکرار شه بدتر شه چی؟وا...