2777
2789
عنوان

500 تا خاستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 45 پست
من ۵۰۰ تا ندارم ولی میدونم بالای ۲۰ بود😐

امضات.... من همیشه زیر لبم‌اینو تکرار میکنم... "مقایسه تورا از پا در خواهد آورد...تو دیگر خوب نخواهی شد!!:

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات.... من همیشه زیر لبم‌اینو تکرار میکنم... "مقایسه تورا از پا در خواهد آورد...تو دیگر خوب نخواهی ...

😊😊☺😀😀

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

اينكه چيزى نيست ما تو نى نى سايت كاربراى لپ كشانى داريم

طرف نه ماهه بارداره ازش خواستگارى ميشه

من نميدونم اينا كجاها زندگى ميكنن كه وسط خيابون و اتوبوس شركت واحد و دست به اب عمومى ازشون خواستگارى ميشه!!!

اينكه چيزى نيست ما تو نى نى سايت كاربراى لپ كشانى داريم طرف نه ماهه بارداره ازش خواستگارى ميشه من ...

عاره عاره همه اوناییم که خاستگار نداشتن و بزور دعا و فال و کوفت و زهرمار شوهر کردن منم  

اره دروغ میگن ولی من خودم بالای 50تا خاستگارداشتم ینی هرجامیرفتم یکی منو میخاست البته بعضیاشونو خودم مخشونو میزدم رفیق شیم ولی متاسفانه سریع کار ب خاستگاری میکشید منم منفی میدادم ج بچه پررو 😐😐😐😐😐😐