2777
2789
عنوان

بالاخره رفتم سونو غربالگری اما ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 101 پست
عزیزم اینا که گفتی الان دقیقا مشخصات منه .. عاشق ترشی و شوری ...شکمم اصلا بزرگ نشده. ..خشگل تر شدم و ...

عه 

عجب 

پس دختر پسری هم نمونده دیگه 

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن
استارتر یعنی مشخصه عاشق پسری ها  فک کنم دکترم فهمیده ترسیده اگه دختره بگه ک نکنه سقط کنی ولی ...

چی بگم والا

هرچی خدا بخواد خواهر

دختر دارم عشق و دنیامه دلم میخاد پسرهم داشته باشم

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از لواشک خوشم میاد ولی یه نوع ترشی تو یخچاله بوش رو اصلا دوست ندارم بخورم ازش

دعا کن سالم باشه بچت تو این همه مریضیای زیادی ک اومده 

فقط بگو صالح و سالم باشه 

ایشالاه ک ب سلامتی فارغ بشی

چی بگم والا هرچی خدا بخواد خواهر دختر دارم عشق و دنیامه دلم میخاد پسرهم داشته باشم

عه پس حق داری میخوای جنست جور بشه 

ایشالاه ک ب مرادت برسی

اگه به جمجمه ست پس چرا خود دکتر نمیگه از روی جمجمه  میگه حتما باید اندامش مشخص بشه

مال منو که همون 12 هفته از روی بدنش گفت دختره ... هنوز اندامش مشخص نبود ... مال دوستمم گفته بود پسره .. کلا اسکلت بچه هامون باهم فرق میکرد جالب بود ... امیدوارم ی پسر خوب و خشگل باشه برات 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
دعا کن سالم باشه بچت تو این همه مریضیای زیادی ک اومده  فقط بگو صالح و سالم باشه  ایشالاه ...

اره واقعا

ولی میگم دله دلللللللل

خدایا به حق محمد و آل محمد عزیزانم را درپناه خودت محفوظ و عاقبت به خیر نگهدار باش 
مال منو که همون 12 هفته از روی بدنش گفت دختره ... هنوز اندامش مشخص نبود ... مال دوستمم گفته بود پسره ...

+پناه برخدا 

عزیزم اینا که گفتی الان دقیقا مشخصات منه .. عاشق ترشی و شوری ...شکمم اصلا بزرگ نشده. ..خشگل تر شدم و ...

منم عاشق ترشی و شوری ام تنبل شدم جفتمم قدامی  شوهرم میگه خوشگل شدم بچم گفت ان تی پسره 

الهم صل علی محمد وال محمد😍
منم عاشق ترشی و شوری ام تنبل شدم جفتمم قدامی  شوهرم میگه خوشگل شدم بچم گفت ان تی پسره

به من گفت جفت سرراهی داری

به منم یخه چند نفر گفتن رنگ و روت باز شده خوشگلتر شدی یه کمی

چرا عزیزم؟ ؟؟  

هیچی میگم امید به خدا

تا ببینیم اون چی میخاد

خواست خواست اونه 

ان شاله که خیر باشه

چه جوری تاپیک رو به روز کنم  که خبر بشین هروقت جنسیتش معلوم شد صددرصد بیام بگم