2777
2789
عنوان

برگامممم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 105 پست
این مواد غذایی رو برای ما امکان پذیر نیست . هر زمان درست کردم با سویا ، سبزیجات و پنیر درست کردم. تو ...

آخی عزیز دلم❤❤❤

تنتون سلامت باشه

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
نوش جونتون باشه ☺ انشالله همه مشکلات مرتفع بشه 

فدای تو آبجی جونم . الهی آمین.واسه ما اینا مشکل نیست . مشکل بغرنج هم اکنون من فیلم دیدن شب آقامه 😭😭😭😭😭😭

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهشون برکت و سلامتی بده 😇نوش جونشون باشه و قوت برای عبادت و بنده گی 💞🌹

خانومی شما چرا اینقد خوبی آخه؟     

تعریف و سطح مون در مذهب فرق داره ها. ولی بندگی و عبادت تو هر کیش و مسلک و آئینی یکیه.
حس خوبی ازت میگیرم.

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
گوشت ک امکانش نیست .تمام چند ماهی ک پیش ماست اصلا سوسیس رو قدغن کردم . در مورد خودم گفتم بدون سوسیس ...

ببخشید فوضولی نباشه ولی کنجکاو شدم مگه آقاتون چه فیلمی میبینه که واسه شما مشکل شده

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
خانومی شما چرا اینقد خوبی آخه؟       تعریف و سطح مون در مذهب فرق داره ها. ولی بند ...

خودم ک فک نمیکنم خوبم .😞 لطف داری عزیزدلم . 

اینک بندگی تو هر کیش و آئینی و مسلکی یکیه ، نظر شخصی منه ( منظورم اینه خودم بهش رسیدم نمیخوام ب کسی تحمیل کنم ) بهترین دین برای بندگی شش دونگ کردن خدا اونجوری ک دوس داره و مو لای درزش نره ، اسلامه ، بهترین الگو هم در راه بندگی خدا اهل بیت هستن . 

ی جورایی ب نظرم تو هر کیش و آئینی یکی نیست اما قابل احترامن.

فدای حس ت آبجی نازم 😇 باعث افتخارمه ، حتما از طرف خداونده

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
ببخشید فوضولی نباشه ولی کنجکاو شدم مگه آقاتون چه فیلمی میبینه که واسه شما مشکل شده

دور از جونت آبجی خوبم😇 شبکه نمایش فیلم میزاره ، آقام ساعت یازده فیلم میبینه تا یک . منم اگ شب دیر بخوابم برای نماز صبح سرحال نیستم 😞 مشکلم اینه ، بعد دوس داره منم ببینم 😀 این بغرنجه چون بعضی وقتا فیلمش ب نظرم قشنگ نیست .

خودم ک فک نمیکنم خوبم .😞 لطف داری عزیزدلم .  اینک بندگی تو هر کیش و آئینی و مسلکی یکیه ، نظر ...

نظر شخصی شما محترمه خانومی
شخصیتت خوبه. حرفات که خوبه. توش حسادت نمیبینم و با محبتی و انرژی مثبت. ایشالا و حتما رفتارتم مثل حرفات زیباست
اسم دین خاصی نمیارم. اسلام و اعتقاد و التزام عملی بهش هم که انتخاب شماست. بازم دخالت نمیکنم
ولی بندگی و عبادت تو همه ادیان هست. خدمت به خلق یکی از مصادیق بندگیه (طبق آموزه های اسلام)
صداقت هم. نجابت هم. و ....
که همه اینا تو هر کیش و آئینی هست.

علی ایحال اگر با حرفم مخالفی بازم چیزی از حس خوبم بهت کم نمیشه.
برام جالبه یکی با اعتقادات متفاوت از من اینقدر برام دلنشین باشه.

شاد باشی همیشه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
نظر شخصی شما محترمه خانومی شخصیتت خوبه. حرفات که خوبه. توش حسادت نمیبینم و با محبتی و انرژی مثبت. ای ...

فدای تو فرشته پاک خدا ، زنده باشی . ممنونم از تعریف سخاوتمندانه ت و احترامت . 

الهی ک نظر امام زمانم هم در مورد خوب باشه گرچه خیلی بی معرفتم .

الهی ک همیشه تنور دلت گرم و زندگی ت برقرار بر مدار عاشقانه ها و برکات و رحمت ها باشه .😇

کار(دخالت غیبت توهین)داشتی ...ایشالا خدا همه رو شفا بده

تو خودت ب ترس و ضعف دیگران میخندی و در موردش تاپیک میزنی مسخره میکنی خودتو درس کن ی نگاهی ب تاپیکات بنداز بعد واس بقیه ادا دربیار 

کار(دخالت غیبت توهین)داشتی ...ایشالا خدا همه رو شفا بده

در ضمن عجب کردم دلم خواست  در مورد کارم از شما نظر نخواستم  شماروهم تو قبر من نمیذارن شما برو ترس دیگرانو مسخره کن 

در ضمن عجب کردم دلم خواست  در مورد کارم از شما نظر نخواستم  شماروهم تو قبر من نمیذارن شما ...

خخخ رفتی تاپیکای منو سرچ کردی یچیزی داشته باشی بگی؟؟؟!!!!باشه تو فک کن من مسخره کردم دلتو خوش کن 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
کسی ک فاز میگیره باید کاراشو یاداوری کنه تا دهنشو ببنده  شما ب ی ورمم نیستی ک بخام با اخلاق و ...

شعورم خوب چیزیه ها...تاپیکمو خوندی قشنگ بخون ک بفهمی چ خبر بوده .کاربریت ک قطع شد میری التماس میفهمی چ خبره

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷