2777
2789
عنوان

لکه بینی و خونریزی خفیف در هفته ۷ ثواب داره کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 36 پست
شما که خونریزی داری و سابقه سقط هم داشتی باید استراحت مطلق باشی. هروز نشاسته توی شیر حل کن و بخور خ ...

مامانم برام نشاسته باکاسنی حل میکنه به خوردم میده و این ۲ هفته اس استراحت مطلقم

خدایا حال دلمو خودت خوب کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هفته پیش سونو داشتم یه بارداری نا خواسته به جای شش هفته سن بارداری رو چهار هفته زد.نه زرده وجنین ولی پریودیم نا منظم بود.دکتر هم بهم شیاف داده.ولی با اینکه سعی میکنم ولی گاهی نگرانم اخه نمیدونستم باردارم هر کاری خواستم کردم

منم هفته پیش سونو داشتم یه بارداری نا خواسته به جای شش هفته سن بارداری رو چهار هفته زد.نه زرده وجنین ...

من ۱۰ آذر اولین روز پریودیمه یعنی بارداریم از اونروز باید تعیین میشد ولی تو سونو ن امروز ۷ هفتمه

من بودم میرفتم دکتر..اگه لکه بینی هست فعلا شیاف استفاده کن..البته من دچار هونریزی شدم پنجشنبه بود.هیچ دکتر متخصصی هم نبود رفتم بیمارستان.یه مشت دانشجوی مزخرف بودن.میگفت برو خونریزی داشتی بیا واسه سقط.گفتم این چه حرفیه.یکیشون امپول پروژسترون نوشت خونریزیه بهتر شد.و کلا خوابیدم واز توالت فرنگی استفاده کردم.البته مامانم پیشم بود.قربون همه مامانا .هیچ کس مامان ادم نمیشه.فداش بشم.شنبش رفتم دکتر خودم که برام آمپول نوشت .شوهرم کل داروخونه هارو میگشت خارجیشو میگرفت.عالی بود عالی.

خوشحالی یعنی ....
من بودم میرفتم دکتر..اگه لکه بینی هست فعلا شیاف استفاده کن..البته من دچار هونریزی شدم پنجشنبه بود.هی ...

خدا سایشو از سرتون کم نکنه عزیزم الان چند هفته ای؟

خب فقط لکه بینی بود با شیاف رفع نشد به دکترم میگم بیام مشکلم اینه میگه شیافتو استفاده کن استراحتتو بکن هیجی نیس چون من شهرستانم دکترم اهوازه باااین حالم نمیتونم برم

شما که خونریزی داری و سابقه سقط هم داشتی باید استراحت مطلق باشی. هروز نشاسته توی شیر حل کن و بخور خ ...

این نشاسته تو شیر باید رو گاز پخته بشه مثل فرنی؟

یا خام باید حل کرد خورد؟

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
خدا سایشو از سرتون کم نکنه عزیزم الان چند هفته ای؟ خب فقط لکه بینی بود با شیاف رفع نشد به دکترم میگ ...

من چهار سال پیش باردار بودم عزیزم.نه با شیاف خوب نشدم.امپول یه چیز دیگس.من جوری بودم که حتی امپولم میومد تو خونه برام میزد.دیسک کمرم داشتم.هشت ماه استراحت کردم

خوشحالی یعنی ....
این نشاسته تو شیر باید رو گاز پخته بشه مثل فرنی؟ یا خام باید حل کرد خورد؟

هر دو میشه

بستگی به ذائقه خودت داره

من خام توی شیر حل میکردم میخوردم یکمی هم شکر میریختم که بهتر بشه طعمش.