2777
2789
عنوان

چن ساعت میزارین پوشک رو پای بچه هاتون بمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 30 پست

مرسی دوستان....قبلنا ک هوا اینقد سرد نشده بود شبا آزاد میزاشتمش،ولی الان واقعا سرد شده هوا و بیشتر برا گرم بودن میبندمش

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..

سعی میکنم دوسلاعت ببشتر نشه. اما گاهی میشه شب هم وقتی خوابید یه بار عوض میکنم با پوشک خیس نخوابه صبح اگه ببینم خیسه پوشکشو تو خواب باز یه بار عوض میکنم خیس یخ میکنه هی نق میزنه تو خواب

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی هستی؟..بچتون چقدشه؟

راضیِ راضی که نه ولی خب بخاطر صرفه جویی در هزینه ها.یازده ماهشه.

البته زود ب زود عوض میکنم هربارم حتما میشورم وبا پماد چرب مبکنم،شب تا صبحم پوشک میبندم،

هروقتم احساس کنم پاش قرمز شده یکی دو روز فقط پوشک میبندم

یعنی کلا کهنه میکنی؟ پوشک نمیزاری؟من میخام کهنه کنم سخت نیس ؟

فقط شب تا صبح یا وقتی میبرمش بیرون پوشک میزارم.همیشه میشورم و چربش میکنم،اگه ببینم پاش اذیت شده تا یکی دو روز پوشک میذارم.

ی کم سخته،خصوصا شستن پی پی😁😷

لباساش خیس نمیشه و نم پس نمیده? نجس کاری نمیشه? تشکش خیس نمیشه?  پاهاش نمیسوزه?

اولاش ک خوب بلد نبودم چرا، همه جا نجس شد ولی الان خیلی کم پیش میاد

خیلی میسوزم و چرخش میکنم ک تسویه اگه ببینم پاهاش داره میسوزه تا یکی دو روز پوشک میکنم تا خوب شه

فقط شب تا صبح یا وقتی میبرمش بیرون پوشک میزارم.همیشه میشورم و چربش میکنم،اگه ببینم پاش اذیت شده تا ی ...

خب شما که کهنه میبندی مخافظ کهنه استفاده کن.میگن دیگه کهنه کثیف نمیشه و محافط کهنه رچ بعد پی پی میندازی دور.من تا حالا تجربه نداشتم ولی تو نت خوندم.محفظ کهنه هم داروخونه ها دارن

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
اولاش ک خوب بلد نبودم چرا، همه جا نجس شد ولی الان خیلی کم پیش میاد خیلی میسوزم و چرخش میکنم ک تسویه ...

خدا لعنتشون کنه ک مردمو به چ کارایی وادار کردن

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
لباساش خیس نمیشه و نم پس نمیده? نجس کاری نمیشه? تشکش خیس نمیشه?  پاهاش نمیسوزه?

ببخشید پستم پر غلط املایی شد همش تقصیر آقاحسینه ک نمیخوابه😀😀😀

منظورم این بود ک مدام میشورم و چربش میکنم

خب شما که کهنه میبندی مخافظ کهنه استفاده کن.میگن دیگه کهنه کثیف نمیشه و محافط کهنه رچ بعد پی پی میند ...

اتفاقا مامانم بهم گفت ولی هنوز وقت نکردم برم داروخانه،البته یه مقدارم کم حافظم،مرسی از یاداوریت😘

ببخشید پستم پر غلط املایی شد همش تقصیر آقاحسینه ک نمیخوابه😀😀😀 منظورم این بود ک مدام میشورم و چرب ...

خخخخخخ فهمیدم.خودمم که خدای غلط املایی ام.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚