2777
2789
عنوان

بارداری بعد از آی یو آی

557 بازدید | 12 پست

سلام. من ده روز پیش با دارو و آمپوا آی یو آی کردم الان هیچ علامتی ندارم فقط زیر دلم سمت چپ یه نقطه اش خفیف درد میکنه. و کمی احساس نفخ و کمر درد دارم. شبی یکی هم پروژسترون میخورم. اما احساس درد سینه و بزرگ شدن سینه و تکرر ادرار و سردرد که ماه های قبل، قبل پرید داشتم اصلا ندارم حتی تغییر خلق و خو. بزارم پای بارداری یا نشدن. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله ک حامله ای ولی زیاد ب خودت امیدواری نده😢😢😭😭

سعی میکنم ندم‌. آخه اصلا به دلم نیس

هیچ حسی هم ندارم😣😣😣

شما هم تجربشو داشتی؟ 

سعی میکنم ندم‌. آخه اصلا به دلم نیس هیچ حسی هم ندارم😣😣😣 شما هم تجربشو داشتی؟ 

عزیزم ببین خدا چی میخواد...اره من دیروز فهمیدم ای یو ایم منفی شده😭😭😭😭

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم درکت می کنم منم بار دوممه. دفعه قبل خیلی امیدوار بودم. این دفعه هم خیلی اذیت شدم. کلی درد کشیدم و گریه کردم. دهانه رحمم تنگ بود و دکتر پیدا نمیکرد. بار چندم بودی؟ علائم داشتی یا کلا مثه من بودی؟ 

وقتی می بینم مثه من هم منتظر و ناامید هست امیدوار میشم ولی از یه طرف هم ناراحت. دلم میخاد همه منتظرا به حاجتشون برسن

عزیزم درکت می کنم منم بار دوممه. دفعه قبل خیلی امیدوار بودم. این دفعه هم خیلی اذیت شدم. کلی درد کشید ...

من سری اولم بود ک منفی شد..منم درد داشتم😢علائم داشتم چون قبلا تخمک ازاد نمیکردم ولی این سری فهمیدم ازاد شده احساس گر گرفتگی و درد زیر شکم بخصوص تیر کشیدن داشتم نفخ هم داشتم ولی چ فایده ک هیچی شد

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم درکت می کنم منم بار دوممه. دفعه قبل خیلی امیدوار بودم. این دفعه هم خیلی اذیت شدم. کلی درد کشید ...

سایز فولیکولتون چند بود چ تعداد داشتین

سایز فولیکولتون چند بود چ تعداد داشتین

خوب بود. چند تایی هم چپ هم راست داشتم. دقیق یادم نیس ولی دکتر خیلی راضی بود.