سلام دوستان من نياز به يكم حرف زدن دارم ازونجايي كه هيچكس نيس باهاش حرف بزنم گفتم اينجا مطرح كنم من٤ساله نامزد هستم و الانم بخاطر شرايط بدهكاري كه براي نامزدم پيش اومده ايشون زندان هستن شغل آزاد بود و خريد و فروش ميكرد كه يدفعه نميدونم چي شد بدهكار افتاد و شكايت كردن و اخرش زندان انداختنش الان شرايط من خيلي بده خونواده ام ميگن تصميمت رو براي آينده ات بگير كه يا طلاق باشه يا ادامه زندگي من الان نميدونم چيكار كنم احساساتم رو كنار گذاشتم و ميخوام منطقي فكر كنم معلوم نيس نامزدم چه مدت بايد زندان بمونه همه ميگن عروسي فلاني شد تو موندي خيلي بهم فشار مياد ميخوام يه تصميمي بگيرم ولي نميدونم چجوري
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
اول مطمئن شو ببین بدهکاریه و کلاهبرداری نیست!بعدشم ببین اوضاع چقدر خرابه و امیدی به آزاد شدنش هست خانواده اش حمایتش میکنن؟!جوری نباشه که تا آخر عمر بخواد قسط بده
سلام لطفا بفرمایید توی این چند سال کار کرده چه پس اندازی داشته? با درآمدش چکار کرده? شما چقدر با خودش و خانواده آشنا بودین و چقدر بهش اعتماد دارین? آیا توی این چند سال نامزدی با شما روراست بوده?
الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
سلام لطفا بفرمایید توی این چند سال کار کرده چه پس اندازی داشته? با درآمدش چکار کرده? شما چقدر با خود ...
يه خونه داشتيم ماشين كه فروختيم داديم به بدهي ها توي بازار مغازه داشت خريد و فروش مواد غذايي ميكرد كه يه نفر سرش كلاه گذاشت پول هامونو برداشت و رفت انگاري خارج رفته چون ردي ازش نيس نه خودمون نه پليس نتونستيم پيداش كنيم اونايي هم كه جنس خريده بود ازشون پولشونو خواستن و پاس كردن دير شد و شكايت كردن
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن
مگه زندگی مشترکشان را شروع کرده بودین?چون گفتی خونه داشتیم فروختیم
زندگی مشترک بالا پایین زیاد داره و زن و شوهر باید با هم و پشت هم باشن و با یه تلخی زود از مسئولیتشان در قبال هم شانه خالی نکنن 'اگر واقعا با عشق بهم رسیدین و چیزهای دیگه نبوده پس کمر همت ببندید و با هم مشکلات برطرف کنین چون تا تلخی نباشه شیرینی معنی و مفهومی نداره اگر بهش اعتماد داری و مردی هست که تکیه گاهت باشه پس قوی باش و درکنارش بهش روحیه بده تا بتونه سرپا بایسته شما اول راه هستید و فرصت برای جبران دارید و سعی کنید اشتباهاتشان را تکرار نکنید
زندگی مشترک بالا پایین زیاد داره و زن و شوهر باید با هم و پشت هم باشن و با یه تلخی زود از مسئولیتشان ...
سعی کنید در تمام شئونات زندگی با هم صادق باشین و دنبال نون حلال چون باد آورده را باد میبره' امام علی ع میفرماید هیچ مالی روی هم انباشته نشود مگر به حرام البته ببخشید صریح حرف میزنم سوتفاهم نشه کلی گفتم ' باید به کم قناعت کرد و پله پله بالا رفت تا کمتر دچار لغزش بشیم خدا خودش برکت میده و مهم اینه که زندگی به خوشی بگذره نه با ثروت اندوزی نه اینکه پول بده نه ولی هرچی به جای خودش اینو گفتم که خدای نکرده حالا که نامزدت دچار مشکل و بدهکاری شده به راحتی ازش عبور نکنی مشکل اون مشکل شما هم هست این یعنی زندگی مشترک