2777
2789
عنوان

کسایی که به عشقشون نرسیدن😓

519 بازدید | 67 پست

دوستان اگه کسی هست که به عشقش نرسیده و حالا ازدواج کرده از زندگیش برام تعریف میکنه؛اینکه میشه یکی رو دوباره همونقدر دوس داشت؟اصلا اگه به عقب برگردن ازدواج میکنن یا ترجیح میدن تا اخر عمر مجرد بمونن

خیلی زشته کسی ازدواج کنه و همچنان هوای عشق قبلی توس سرش باشه. عشق اول و آخر نداره، هرجا خوشبختی و آرامش هست عشق همونجاست

برای تسلط بر یک ملت اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که عاشق شوهرمم و عشق مجردیامو تقریبا فراموش کردم و اگه برگردم عقب باهاش ازدواج نمیکنم و بازم شوهرمو انتخاب میکنم ولی هروقت باشوهرم دعوام میشه شب خوابشو میبینم با اینکه بهش فکر نمیکنم نمیدونم چرا

ببین عزیزم هر زن و مردی که عاشق هم باشن بازم یه وقتایی شرایط دعوای شدید پیش میاد که میگی ای کاش انتخابش نکرده بودم و میزنی زار زار به گریه کردن

میخوام اینو بهت بگم که این دنیای لعنتی به هر حالتش که باشی بازم تو دل ادم غم میاد و مطلب اخر اینکه همه ادما ته دلشون تنهان و به خدا پناه میبرن

پس فکرتو درگیر نکن 

من ..!

اینقدر دوسش داشتم فکر میکردم بدون اون نمیتونم نفس بکشم.‌..😐

ازدواج کرد 

بدون هیچ نگرانی از شکستنِ من !

دو سال طول کشید تا خودمو پیدا کنم

ازدواج کردم

الانم عاشق همسرم هستم ، با دنیا عوضش نمیکنم 

بعضی وقتها اینقدر همسرم رو مهربون مرد میبینم ، ک ب خودم میگم من چه جوری اون فرد قبلی رو دوست داشتم ؟؟؟؟!

اگه برگردم ب عقب 

سعی میکردم سم بخورم 

ولی

اصلا عاشق اون آقا نمیشدم 😐😐😐😐😂

و من پسرکی خواهم داشت ...شبیه به تو ! با همان چشم هایِ درشت و قهوه ایی ..

خانومای عزیز نی نی سایت ازتون خواهش میکنم به دوستانتون بگید که اگر یه وقت زبونم لال با عشقشون ازدواج نکردن دوباره بعداز ازدواج با یه کیس دیگه نرن سراغ عشق قبلی و بازم زبونم لال رابطه برقرار نکنن.

چقد تو آزمایشگاه مورد (پترنیتی) داریم که طرف حاملس ولی بچه برای برادر شوهر یا دوست پسر سابق هست.😔😔