2777
2789
برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن ماشا الله ۲۰ ماه مادر بودن ب بارداری نیست

یادش بخیر . تو این سه سال ، تقریبا ۶ ماه درگیره بارداری بودم ۶ ماه بعدی مشغول 

ریکاوری و تقویت واسه بارداری بعدی بودیم

شکره خدا همون ماه اول هم باردار میشدم ولی خواست خدا بود فرشته های سالم 

سالمم یکی یکی به عشق بهشت خدا پر بکشن و دست منو خالی بذارن

یادش بخیر . تو این سه سال ، تقریبا ۶ ماه درگیره بارداری بودم ۶ ماه بعدی مشغول  ریکاوری و تقویت ...

خداروشکر میدونی امتحان خداست و قبول کردی رضای خدارو.آفرین

دلت شاد همیشههه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول یکی از دوستان تو همین تاپیک مادر بودن فقط بارداری نیست فکر میکنم مادر خوبی باشین ایشالله به زودی فرشته کوچولو رو درآغوش بگیرید خودتون برای بی خوابی ها آماده کنید اون کنجد کوچولو چه مامان خوبی داره 

لایک نکن ممنون  
خاله منم دکترا ناامیدش کردن گفتن ممکن نیست رحمت بچه نگه داره پری هاشم دیگه نامنظم با تاخیر چهار وپنج ...

همسره منم میگه خیلی اذیت شدی دیگه نمیذارم باردار شی

ولی چون خیلی دوست دارم زودتر بچه دار بشم تصمیم گرفتیم اولی رو 

به این شکل ، اونم اگر خدا بخواد ، بچه دار بشیم شاید خدا نظر رحمت کنه

منم دو سه سال دیگه با اطمینان بیشتر بتونم دوباره باردار بشم

واسه ثانیه ثانیه بارداری هام دلم یه ذره ست 

خداروشکر میدونی امتحان خداست و قبول کردی رضای خدارو.آفرین دلت شاد همیشههه

فدات شم عزیزدلم . اون قطعه زیبا هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه

« نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه   همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه » 

مخصوصا تو لحظه هایی که درد زایمان کشیدم بیشتر از هر زمانی وجود خدای مهربون

رو کنارم احساس کردم ، فرشته هاش رو یکی یکی گرفت ولی ممنونشم که ذره ذره بزرگ شدم

امتحاناش سخت و سخت تر شد ولی همین که لایق دونست و تنهام نذاشت ممنون دارشم

به قول یکی از دوستان تو همین تاپیک مادر بودن فقط بارداری نیست فکر میکنم مادر خوبی باشین ایشالله به ز ...

ممنون از مهربونیت دوست خوبم . 

انشالله هر کی آرزوشو داره هر چی زودتر ثمره عشقش رو به آغوش بکشه

همه هستی مو ، وقف قد کشیدنش میکنم ، خدا نظره رحمت کنه ، من از تلاشش خسته نمیشم

عزیزم من باردارم از ته قلبم برات دعا میکنم انشاا...هر چی خیر برات پیش بیاد .ببخشید من نمیدونم رحم جا ...

عزیزم در مورد مساله من فقط مشکلم رحم هست که بیشتر از ۶ ماه نمیتونه بچه م 

رو نگه داره ، وقتی دهانه باز میشه استراحت مطلق و سرکلاژ و آمپول هم جلودارش نیست

خدا رو شکر بقیه موارد مشکلی ندارم ( کیفیت اسپرم و تخمک ) 

به دنبال یک فرد هستیم که شرایط پزشکی و بقیه موارد ش ok باشه تا با رضایت

خودش بعد از لقاح جنین در آزمایشگاه با آی وی اف داخل رحمش گذاشته بشه 

و به امید خدا این ۹ ماه فرشته ما امانت داخل رحمش باشه. 

عزیزم همسر جان میگه از لحاظ مسائل زناشویی ، ترجیح میدم ، همسره طرف هم اذیت نشه چون یه زمانهایی نبای ...

من حاضر بودم بدون هزینه برات انجام بدم اما راه دور و شوهر دارم حتی شوهرم اجازه نمیده تخمک اهدا کنم خدا کنه راضی بشه

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
من حاضر بودم بدون هزینه برات انجام بدم اما راه دور و شوهر دارم حتی شوهرم اجازه نمیده تخمک اهدا کنم خ ...

الهی فدات شم عزیزدلم، تا عمر دارم مهربونیت رو فراموش نمیکنم

همسرت حق داره عزیزم ، به هیچ وجه موضوع کوچیک و ساده ای نیست

دوست خوبم همینکه احساس میکنم دوستای گلی مثل شما رو دارم 

که خواهرانه غمخوارم هستین ، خدای مهربون رو هزاران بارشاکرم 

بهترینها رو واست آرزو میکنم 

« سپاس از هستی برای تو که هستی » 

امیدوارم خداوند نظر کنه و به همه ما لذت مادر بودن رو بده. خدا مشکلت رو حل کنه فقط یه نظر کنه بهمون تا اخر عمر کنیزشم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
امیدوارم خداوند نظر کنه و به همه ما لذت مادر بودن رو بده. خدا مشکلت رو حل کنه فقط یه نظر کنه بهمون ت ...

ممنونتم عزیزدلم . مرسی که مهربونی . انشالله درست میشه 

خدا بزرگه دوست خوبم ، انشالله به همین زودیا حس خوب مادر شدن رو با همه

قلبت احساس کنی

ممنونتم عزیزدلم . مرسی که مهربونی . انشالله درست میشه  خدا بزرگه دوست خوبم ، انشالله به همین ز ...

با هم ان شا الله با هم از ته دل برات دعا کن که خودت حس مادر شدن و تجربه کنی عشقم

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
فدات شم عزیزدلم . اون قطعه زیبا هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه« نمیترسم اگه گاهی دعامون بی اثر میشه همی ...

دلم خیلی پُر بود با خوندن این پیامت کلی گریه کردم😭

برام خیلی دعا کن تا دل منم مثل تو به مادر شدن شاد بشه

خدایا کاری کن که صلاح تو با آرزوی من یکی باشه
دلم خیلی پُر بود با خوندن این پیامت کلی گریه کردم😭برام خیلی دعا کن تا دل منم مثل تو به مادر شدن شاد ...

عزیزدلم ، قربونت برم ، رفتم پیامی که خوندی رو دوباره خواندم

اون زمان شش روز بود که نازنین زهرام پر کشیده بود

و من غمگین آرین روزای زندگیم رو به دوش می‌کشیدم

آخ که چقدر سخت گذشت اون روزا

ممنون که منو بردی به اون روزا و امروز بیشتر از هر زمان شاکرش باشم