2777
2789
عنوان

من نمیدونم برم بیمارستان یا نه؟

151 بازدید | 24 پست

خانمها من 29 هفته هستم جدیدا حس میکنم نشت کیسه آب دارم نمیدونم واقعیه یا توهمه ... تکرر ادرار دارم از رو این میگم اما عفونت ندارم آزمایش دادم. آخرین بار دکتر بودم گفت احتمالا وزن بچه کمه بهم دارو داد تا بخورم بعد برم سونو... شکمم هم خیلی بزرگ نیست یعنی احتمال داره آب دور بچه کم شده باشه؟ حرکتهاش هم در طول روز نرماله...نمیدونم برم دکتر یا نه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم تكرر إدرار ربطي به نشت كيسه آب نداره اگه حركت بچه خوبه پس جاي نگراني هم نيست ولي اگه خيالت راحت نيست به نظرم برو بهتر از اينه ك استرس بكشي

حتي اگر تمام دنيا هم به من پيله كنند ... باز پروانه خواهم شد
عزيزم تكرر إدرار ربطي به نشت كيسه آب نداره اگه حركت بچه خوبه پس جاي نگراني هم نيست ولي اگه خيالت راح ...

اگر که آب کم باشه که نمیتونه راحت حرکت کنه مگه نه؟ آره باید برم روانی شدم

سونو میکنن مشخص میشه؟

نه یه نوع ازمایش میکنن ازداخل واژن یچیزی برمیدارن من کردم ولی عزیزم فکرکنم عادیه چون منم از29 هفته همین حسوداشتم حتی وقتی میخندیدم یاسرفه میکردم یه لیوان اب ازم میریخت ولی وقتی سونو ازمایش دادم چیزی نشده بود

نه یه نوع ازمایش میکنن ازداخل واژن یچیزی برمیدارن من کردم ولی عزیزم فکرکنم عادیه چون منم از29 هفته ه ...

جدی؟ اره تست امینوشور هست... فقط امکان داره شکمم هم زیاد بزرگ نیست برای کمبود آب دورش باشه؟