2777
2789
عنوان

گند نزنین ب تایپیک مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 83 پست
بیرون دبوذم نت نداشتم عزیزم

فدا سرت گلی😍

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عجب خانواده قشنگی😍😍😍سایتون مستدام

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

خانم‌ من و شما تو یه تاپیک بحثمون شد اگه یادتون باشه اون تاپیک تعطیل شد من نتونستم ازتون طلب حلالیت کنم 

اگه ناراحتتون کردم عذر میخوام

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
سلام عزیزم کدومم تاپیک

بخدا خودمم‌ موضوعش یادم نیست ولی یادمه ته پستم زده بودم هشتک کوته فکری شما ناراحت شده بودید

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
ادم يه كمي فقط از هوشش استفاده كنه متوجه ميشه اذريا دروغ محححححض بود ادم هم اينقدر بي غيرت و اويزون ...

لطفا نظرتون رو با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar