2777
2789
بعدش تو چند هفته دقیق گفتن ؟ منم هفته 17 میرم 

۱۸ هفته ودوروز رفتم انومالی دقیق گفت.۱۷ هفته زوده برا انومالی ممکن بگن دوباره تکرار کن.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جفت من پایینه قراره این ماه هم واسه غربالگری برم که میشه 17 هفته

انشالله بسلامتی نی نی نازت بغل کنی وبزرگش کنی😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ميشه بگيد چطور حساب ميكنيد ؟،،

سال تولد اقا منهی سال بارداری تقسیم بر 7

سال تولد خانم منهای سال بارداری تقسیم بر 7

باقیمانده هرکدام کمتر شد جنسیت به اون شخص میره

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍
سلام دیروز من سونو آنومالی 12 هفته رفتم جنسیت نی نی مو پسر گقت

مبارکه عزیزممممممممممم پس فررمول چرت و پرته  

من ریخته ام در رگ تو شیره جان،هی چرخ بزن در منو دل را بتکان،این هم نفسی چه حس و حالی دارد،در پیکر من دو قلب دارد ضربان😍