2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از 2 سال و یک ماه... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 174 پست

مبارک باشه سریع هم برو دکتر که تحت نظر باشی که سالم بیاد بغلت ان شاالله

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا 2 سال و یک ماه اقدام بودم 6ماه بعد از اقدام اول باردار شدم سقط شد 1سال بعد از سقط اول باردار ش ...

سلام عزیزم خیلی مباااارکه واسه سلامتیش صلوات فرستادم 

منم الان شرایطم درست مثل شماست

فقط با این تفاوت که با پنج روز تاخیر بی بی چکم هنوز منفیه واسه منم دعا کن مثبت باشه. 😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
فردا میرم آز میدم حتما

من آزمایشم هم مثبته... تازه وسط سیکل ivf بودم 40تا آمپول واسه تخمک کشی داده بودن تو یخچال الان! 

با جلوگیری طبیعی حامله شدم 😑

اما سابقه بارداری پوچ دارم فعلا نمیخوام وابسته بشم، سپردم به خود خدا روز تولدم سونو قلب دارم... امیدوارم بهترین هدیه زندگیم بگیرم! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اولیش که خود به خود سقط شد اصلا نفهمیدم به مرحله تشکیل ساک رسید یا نه دومی رشد ساک تو 5 هفته متوقف ...

وای همه ی حرفات اتفاقاتی هست که سر منم اومده 

منم یک سال و 5 ماهه که منتظرم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین