2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعد از 2 سال و یک ماه... 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5360 بازدید | 174 پست
خیلی ممنون عزیزم انشالله قسمت خودت😍 42 بود باید تکرارش کنم امروز ببینیم 2برابر شده یا نه

قربونت عزیزم منم هفته پیش متوجه شدم باردارم انشاالله شنبه میرم برای قلبش😍 چندوقت از موعدت گذشته بود؟ من ۱۰روز گذشته بود و۳۸۸بود بتا

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
قربونت عزیزم منم هفته پیش متوجه شدم باردارم انشاالله شنبه میرم برای قلبش😍 چندوقت از موعدت گذشته بود ...

من تازه 3 روز گذشته و بتام 87 بود امروز😍😍😍

انشالله قشنگترین صدای زندگیتو بشنوی

منم 24 بهمن باید برم برای سونوگرافی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه 3 روز گذشته و بتام 87 بود امروز😍😍😍 انشالله قشنگترین صدای زندگیتو بشنوی منم 24 بهمن باید ...

خداروشکر عزیزم انشاالله توهم صدای قلبشو میشنوی..من خیلی استرس قلبشو دارم 

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
اصلا استرس نداشته باش همه چیو بسپر به خدا مطمئن باش همه چی خوب پیش میره

انشاالله و همچنین برای شما‌...خیلی مواظب خودت باش منکه استراحت کاملم فقط دشویی میرمو غذامیخورم همین

انشاالله و همچنین برای شما‌...خیلی مواظب خودت باش منکه استراحت کاملم فقط دشویی میرمو غذامیخورم همین

اما دکتر من امروز گفت اصلا و ابدا دراز کش نباش

جنین با کیفیت باشه هیچ اتفاقی نمیفته. گفت کارای روزمره تو انجام بده

پیاده روی خیلی آروم داشته باش

اما دکتر من امروز گفت اصلا و ابدا دراز کش نباش جنین با کیفیت باشه هیچ اتفاقی نمیفته. گفت کارای روزم ...

اوهوم منم قدم میزنم ولی کار  انجام نمیدم تا صدای قلبشو بشونم

وای عزیزم.خیلی خوشحال شدم....تبریک میگم....

من 6 ماهه شمارو میشناختم و همیشه دنبالتون میکردم....

چون همیشه منتظر بودن بیام توی کاربریت و تاپیک زده باشی بارداری.و خدا شاهده همیشه دعات می کردم.نمی دونم چرا ولی دو نفر تو نی نی سایت بود که ناخوداگاه تو ذهن من حک شده بودن یکیشون شما بودید.

باورتون میشه من مرداد ماه باردار شدم و اون موقع واسه همه کسایی که منتطر بودن دعا کردم.یکیشون شما بودید ولی متاسفانه بچه ی من سقط شد

عزیزم واسه منم دعا کن.خدا به منم یه بچه خوشگل و سالم بده

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
خیلی ممنون چشم حتما من و همسرم الان از بعد سقطم هییییچ دارویی مصرف نکردیم برای باروری فقط همسرم ت ...

عزیزم میشه بپرسم چطوری اینقدر وزن کردی..من بعد سقطم چاق شدم الان 74 هستم دلم می خواد بشم 65 ولی چون تو اقدامم می ترسم به بارداریم صدمه بزنه کاهش وزنم از طرف دیگه میدونم چاقی هم مانع بارداریه

خدایا منم می خوام طعم مادر شدنو بچشم ...                    
حتما دعا میکنم و خواهش میکنم ناامید نشو فکر. نکنی صدام از جای گرم در میاد  خیلی سخته آدم خسته ...

چشم عزیزم 😘 

خیلی خوشحالم برات

از ته دل دعا میکنم نی نی خوشکل و سالم بیاد بغلت

انشاالله هر چی خدا بخواد 

وای عزیزم.خیلی خوشحال شدم....تبریک میگم.... من 6 ماهه شمارو میشناختم و همیشه دنبالتون میکردم.... چ ...

سلام گلم

خوبیییی؟ 

وای وقتی پیامتو خوندم یه جوری شدم. 😍😍😍

بابت لطفت بابت دعاهات برای من واقعا ازت ممنونم🙏🙏🙏

من خودم تجربه تلخ سقطو داشتم و با تمام وجود درکت میکنم. و از ته ته ته دلم برات دعا میکنم تا با یه بارداری سالم و نی نی سالم جبران سختیات بشه و قلبت بخنده. 

ماعده جون مبارک باشه عزیزم خیلز خوشحالم برات گلم انشالله بارداری راحتی داشته باشی و نی نی سالم بدنیا بیاد.

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.