2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چکار کنم آخه. لعنتی همه برنامه ها بهم ریخته 

بدونن هم ک غریبه نیستن ک

بالاخره پیش میاد اینطور چیزا

من خودمم بارداریم پوچ

دیروز خونریزی کردم

امروز میرم سونوگرافی

اگه امروز پوچ بودنش تایید بشه

مجبورم سقطش کنم

اره اشناماهم اینطوری شد اصولا سونوگرافی های دقیق نمیرن اینطوری میشن خودمم امروز وقت سونو دارم

اول دکتر خودم سونوم کرد و بهم گفت دوتا سونو دیگه هم برو هردوتا رو خصوصی رفتم تایید کردن حالا باز قبل بستری شدن ی سونو دیگه هم میرم 

اول دکتر خودم سونوم کرد و بهم گفت دوتا سونو دیگه هم برو هردوتا رو خصوصی رفتم تایید کردن حالا باز قبل ...

عزیزم منظورم به اونا بود ک بعدش میفهمن بچه سالمه و قلبش میزنه

مال شما ک تایید شده🙏

کیست باید شب بمونی؟ 

اگر عمل بشید حداقل ۲۴ ساعت تو بیمارستان بستریتون میکنند،اگرم کسی بهتون شک کرد بگید حین عمل خون ریزی زیاد کردم دکترم گفته بیشتر بمونی بهتره

مرجانم، همسری میگه مٙری جان
اگر عمل بشید حداقل ۲۴ ساعت تو بیمارستان بستریتون میکنند،اگرم کسی بهتون شک کرد بگید حین عمل خون ریزی ...

ب دکترم گفتم دوتا بچه دارم و زیاد نمیتونم بمونم بیمارستان. گفت حالا بیا ببینیم چجوری میشه 

عزیزم منم 9 هفته قلب جنین ایستاده بود.12هفته برا nt رفتم فهمیدم.دکترم گف یک هفته صبرکن نشد بیا دارو بهت بدم سقط شه ک ب هفته نرسیده بود سقط شد.چون بدن خودش جنینو دفع میکنه.البته یکی از علایم ایست قلب لکه بینی بود.شما لکه بینی دارین؟الان باید چندهفته میبودین؟

نترسین ب این زودی عفونت نمیکنین

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
عزیزم منم 9 هفته قلب جنین ایستاده بود.12هفته برا nt رفتم فهمیدم.دکترم گف یک هفته صبرکن نشد بیا دارو ...

من 15 هفته و 4 روز بودم. و هیچ علائمی نداشتم فقط چندروز پیش پاگشا خواهرشوهرم بود خیلی سرپا وایسادم میگم شاید بخاطر اون بوده