2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بچه 15 هفته اس یهو قلبش دیگه نزد

الهیییییییی....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
نه عزیزم بچه 15 هفته اس یهو قلبش دیگه نزد

چند روز دیگه صبر کن‌ ای موردا زیاد بوده ممکنه مشکلی نباشه،

و البته بهتره به خانواده بگی بعد سقط نیاز ب مراقبت داری

مرجانم، همسری میگه مٙری جان
دیروز دوتا سونو رفتم هردوتا تایید کردن با اینکه نمیتونستم نگهش دارم و از خدا خواسته بودم کمکم کنه خی ...

امروزم ی سونو دیگ برو بعد برو برا کوناژ توکل ب خدا 

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
چند روز دیگه صبر کن‌ ای موردا زیاد بوده ممکنه مشکلی نباشه، و البته بهتره به خانواده بگی بعد سقط نیا ...

سه روز پشت سرهم سونو کردم. نه نمیتونم بگم عزیزم شرایطش نیس

خوب صبرکن یکم خودش سقط میشه

نه سقط نمیشه منم خواهرشوهرم باردار بود یهو دست و پاش باد کرد وحشتناک شدا رفت دکتر گفتن بچه تو شکمت مرده عفونت کرده زده به کل بدنت بیچاره مرد و زنده شد تا بچه رو آوردن بیرون بعدم به خاطر مشکللتی که براش پیش اومد دیگه بچه دار نشد

دیروز دوتا سونو رفتم هردوتا تایید کردن با اینکه نمیتونستم نگهش دارم و از خدا خواسته بودم کمکم کنه خی ...

دکتر دوستم بهش گفت قلب بچه نمیزنه ومرده برو سقط کن اینقدر ناراحت بود بعد دو روز رفت پیش دکتر دیگه گفت بچت سالمه قلبش هم میزنه.تو دو روز چی کشید بیچاره .بازم برو معاینه 

ناشکری کردی😭

ناشکری نکردم ن جسمی میتونستم و ن روحی. اتفاقا فک میکنم خدا خیلی دوسم داشت نذاشت تو این شرایط ی بچه بیگناه دیگه بیاد و انشالله میره تو دل ی مادر مهربون 

دکتر دوستم بهش گفت قلب بچه نمیزنه ومرده برو سقط کن اینقدر ناراحت بود بعد دو روز رفت پیش دکتر دیگه گف ...

اره اشناماهم اینطوری شد

اصولا سونوگرافی های دقیق نمیرن اینطوری میشن

خودمم امروز وقت سونو دارم