یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر دوستم ۴ سالگی حرف زد.بنده خدا خیلی نگران بود ولی درست شد.فرستادش مهمد ۳/۵ سالگی به خواست دکترش که توی جمع باشه و نتیجه هم داد.گفته بود یا بین چند تا بچه بزرگتر از خودش یا مهد
اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊
بچه پسر داداشم هم همین حدودا سه سالگی زبون باز کرد، برعکس دخترامون که خیلیی زود حرف زدن
براش برنامه از دیوار دانلود کن که کلمات رو بگه،باهاش حرف بزن و ازش سوال کوتاه با جواب یه کلمه ای بپرس بعد بیشتر کن،کم کم راه میفته
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه