2777
2789

پسره من چهار ماهشه ،الان ي ماهه تقريبا وقتي غريبه ميبينه اگه طرف بعلش بكيزه و ببوسدش گريه ميكنه و من فك ميكنم ميترسه انگار (تو خونه هميشه با من تنهاس تا شب ك باباش بياد حتي مامانميما  ي سهره ديگن كسي پيشم نيس) من از گريه اش اديت ميشم كِي درست ميشه بنظرتون؟ يا بزرگ شه هم همينه😔😔

۷ ماهشه

اصلا اینجوری نبود

یه هفته س غریبه که میبینه بستگی داره با قیافه ش حال کنه یا نه اول هنگ میکنه نگاهش میکنه اگه حال کرد میخنده حال نکرد چنان جیع و گریه ای راه میندازه که طرف در میره

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترس از غریبه تو این سن نشون مید فرزندت از نظر روحی سالمه و مشکلی نداره. غیر از این بود باید ناراحت میشدی. 

منم این روزا رو گذروندم. الان 8 ماهشه و خیلی بهتر شده. نگران نباش. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

آدم جديد ميبينه اصلا نده بغل كنن اول بزار با محيط آشنا بشه احساس امنيت كنه بعد اگه خودش تمايل داشت كسى بغلش كنه 

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...

دختر منم تقریبا 6 ماهشه غریبه ک میبینه بستگی داره از طرف خوشش بیاد یا اگه خوشش بیاد لبخند میزنه اگه جیییییغ میکشه

با اینکه طبقه بالا پدرشوهرم ایناییم و تقریبا زیاد اونارو میبینه ولی از پدرشوهرم خوشش نمیاد از دورم میبینش جیغ میکشه😂😂😂

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

راستي مامانا ما زياد ببرون نميزيم با ماشين شايد هفته اي ببار بريم تا سوار ماسين ميشيم شب اگه باشه تاريك پسرم همش نق ميزنه و بعدش گريه ميكنه قبلا ك كوليك داشت تو ماسبن اروم ميشدا الان نميدونم ميترسه يا چي واقعا كلافه ميشم 😔😞