2777
2789

من برام نامفهوم چی درست چی غلط مثلا یه سری دوستان میگن باید بوسه و بغل باشه که بچه عادت کنه و براش عادی بشه این مسئله 

لبخند بزن!برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را باز گرداند...گاهی قوس کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند...

چيزي كه روتين خانواده و عادي هست به نظرم عاليه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چيزي كه روتين خانواده و عادي هست به نظرم عاليه 

یعنی کار درستیه پیش بچه همدیگر و بوسیدن؟

لبخند بزن!برآمدگی گونه هایت توان آن را دارد که امید رفته را باز گرداند...گاهی قوس کوچک میتواند معماری یک سازه را عوض کند...

اخه من دیدم بچه دوستم باباش خواست بوسش کنه تو جمع گفت برو خانم خودت بوس کن مثل همیشه 

درسته باید بوس و بغل عادی باشه...مثلا وقتی شمارو بوس یابغل میکنه بعدشم بچه رو بوس کنه...اینطوری برا بچه جامیفته ک همچین چیزایی عیب نیس!

ولی شوخیایی ک بین زنوشوهر رایجه نباید پیش بچه انجام بشه چون خطرداره و دیدش عوض میشه ولی شوخی معمولی موردی نداره

یعنی کار درستیه پیش بچه همدیگر و بوسیدن؟

به نظرم از ديدن قهر و دعوا و متلك خيلي خيلي درست تره حداقل تاثير مثبت تو روحيه اش داره نشونه عشق و دوست داشتنه

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
درسته باید بوس و بغل عادی باشه...مثلا وقتی شمارو بوس یابغل میکنه بعدشم بچه رو بوس کنه...اینطوری برا ...

افرین ❤️

نظرت خیلی کامل بود

میزوگی تو فوتبالیستا  همونی ک تا دم مرگ جنگید
والا من از صدتا روانشناس پرسیدم هرکودوم یچیزی گفتن اصا باهم اتفاق نظر ندارن و اینکه بستگی به شرایط خ ...

شرایط خونواده رو پدرومادر تعیین میکنن

باید بوسیدن و بغل برای بچه ها عادی شه و هم اینکه بفهمن علاقه‌ی پدرومادر یعنی چی

من اعتقادم این که در حد دس دادن و بوس معمولی اشکال نداره ولی شوهرم به شدت مخالف میگه کار درستی نیست 

بوسه و بغل عادی خوبه. ولی بیشتر از اونش هیچوقت عادی نمی شه. خیلی هم باید مواظب بود. چون فرق رفتار عاطفی و رفتار جنسی خیلی مشخصه. حتی اگه یه نگاه یا یه لمس به ظاهر عادی باشه. دومی سریع بچه ها رو حساس می کنه. تاثیر بدی روشون می ذاره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!