2777
2789

چقد تلاش ميكنم ازاين سايت برم هي باز حوصلم سرميره وميام! كلا اين سايت رو به گندكشيدن قانونا ني ني سايت براي خانوم هاي باردارومادران هست وسوال هاي اينشكلي نه اينكه تاپيك خيانت و خائني بزنيد..واقعا تاثيربد دارن اي مدل تاپيكا..ازوقتي اين تاپيكازيادشده به خودمم مشكوك شدم..شوهرم يه ثانيه ديركنه ياموبايلشوجواب نده عين ديوونه ها شك ميكنم!!! 

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

هرتاپيكي كه اينجاخوندم واقعاتاثيربدبرام داشته! يادمه قبلا يكي تاپيك زد كه انگار يكي مرتب ميادتوخونشون وسايلاشونوجابجاميكنه وقتي نيستن كوكوسيب زمينياشونو ميخوره نميدونم سيگارميكشه ميره!! من تا يه مدت واقعا عوض شده بودم هردقيقه فكرميكردم يكي توخونمونه يايه ليوان جابجاميشدميمردم ازترس

‏‏میخوام یه کتاب بنویسم با موضوع چگونه در زندگي موفق شویم. تموم کارایی که کردم رو بنویسم بگم این کارا رو انجام ندین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخداديگه ازاين تاپيكاديدفقط گذارش بزنيد نريداظهارنظركنيد

توروخداديگه ازاين تاپيكاديدفقط گذارش بزنيد نريداظهارنظركنيد

واقعا راست میگی من قبلا برام مشکل خیانت پیش اومده ولی شوهرم دست رو قران گذاشته ک تکرار نمیکنه با ابن حال هر وقت بیام اینجا الکی بهش شک میکنم و باهاش سرد برخورد میکنم و رابطمون بد میشه و ذهنم کلا ددگیر میشه

من فقط درتعجبم چطورتايه بدبختي مياد ازقيمتاواين چيزا دوكلام دردودل ميكنه ياازمشكل جنسي ميگه همه فحشش ميدنو درجا تاپيكش ميتركه واصلاقطع دسترسي ميشه اما اين مخرب ها همچنان ميمونن وپربازديدم ميشن