2777
2789
دروغ میگیییییییی. مگه نمیرن تحقیق کنن؟؟؟ من چندتا بچه از کمیته امداد تحت حمایت دارم.‌یعنی ممکنه نیاز ...

نه عزیزم دو سه ماه تحقیق میکنن 

به هر نفر۳۰تومنم نمیدن اگه از بچه ها شنیدی 

به خانواده ۵نفره ۶۵۰تومن میدن خرج تحصیلشونو میدن حتی تحصیلات تکمیلی من پسرعمه ام تحت پوشش بود خودش برادرش وخواهرش توی دانشگاه آزاد درس خوندن تمام خرجشونو دادن عزیزم 

اصولا براشون کارآفرینی میکنن ولی متاسفانه خیلی هاشون ب دهنشون مزه میکنه کار نمیکنن دیگه 

سبد کالا میدن هر ماه هر دو ماه ی بار 

روغن برنج گوشت مرغ حبوبات....لباس....

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
خانوما ی سوالی داشتم،تقریبا دوسال پیش شوهرم بیمارشد که۳ بار سرش عمل شد (هیدروسفالی داشت که آخرش شنت ...

برو ی صحبتی بکن عزیزم ضرر نداره 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخبار دیدم اونایی ک دفترچه تامین اجتماعی دارن و حقوقشون پایینه 3 تومنه بهشون تعلق میگیره روستاها 200 تومن شهرا 300 تومن

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓