2777
2789
یه خورده این کوچولو ها دست و پامو بستن یه کم بزرگ شن میرم این شرکت خدماتی ها کار باشه ادم دستش جلوی ...

اونا دمه عید کارشون میگیره 

به حکمتش دل💓 بسپار
خدا حفظش کنه برات یه دونه از این شیطون ترشم به استارتر بده 

وایی مرسی اگه شوهرم بیاد دنبالم بریم سر زندگیمون گفتم رفتم رویان میگم دو قلو کنه اخه باید میکرو کنیم اگه هم ک نشد دیگه سراغ ازدواج و بچهدو اینا نخواهم رفت

به حکمتش دل💓 بسپار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای باباااا 😒اگه بخاطر بچه اس کاش جدانشید همه چی ک بچه نیست. اگه اخلاقش خوبه حیفه عزیزم

قاضی هم میگفت شما اگه بچه داشتین اینجا نبودین بالاخره کارشونه ادم تا بیاد میشناسنش

به حکمتش دل💓 بسپار
دلم غش رفت میشه مگه انقدر زندگیم گره خوره خودم ول کردم  دیگه .

عزیزم زندگی همه گره داره هرکسی یه غمی داره من اگه از غمهام بخام برات بگم تا فردا باید حرف بزنم . سعی کن به نکات خوب زندگیت فکر کنی درضمن به آینده امیدوار باش 😘😘

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

شوهرم ک تک پسره دهن بین خانواده بود خیلی با هم جرو بحث داشتیم بیشتر هم سر خانوادش و اینکه بچه  هم نداشتیم من همش میرفتم بیرون از تنهایی اونم ب من گیر زیاد میداد نمیزاشت برم بیرون خلاصه رفتم درخواست طلاق دادم

به حکمتش دل💓 بسپار

یه سالی میشه یه ماه پیشم دیدمش با هم حرف زدیم ک برگردم همه چیز خوب بود 2 هفته پیش ی زن اومد دمه خونه مادرم گفت زنه صیغهای فلانیم

به حکمتش دل💓 بسپار

دوست دخترش بود واقعا اما ازش اخاذی میکرده تو این مدت چون با هم رابطه داشتن شوهر منم همه چیزو بهش گفته بوده ادرسمونم از وسایلاش دراورده بوده میگفته میرم ب زنت میگم با منی باید پول بدی اینم میداده 

اخرشم ک اومد ب من گفت الان دیگه همه چیز تمومه از نظرم مشاوره هم رفتم فایده نداره بازم بستگی ب شوهرم داره ولی من ک خستهدشدم 

به حکمتش دل💓 بسپار