2777
2789

سلام،  من الان 16 هفته پر شده، تو هفته 17 هستم، امروز یهو حس کردم ی چیزی تو شکمم داره تکون میخوره انگار قلقلکم میده. قشنگ میدیدم. به نظرتون تکون های بچه بوده؟  تا حالا کسی تو هفته 17 تکون بچه رو حس کرده؟ 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چقد که عشقش بکشه😊😊😀😀خیلی حس خوبیه

اره خیلی خوبه، از بس ذوق داشتم نمیدونستم چیکار کنم،  هی یادش میفتم لبام کش میاد😊😅😅😅

اره عزیزم منم۱۷ هفتم بود حس کردم فچه اولمم هست خیلی خوبه الان ک۲۵ هفتمه ک دیگ نگم برات ذوق زده میشم ...

من همش روز شماری میکردم هفته 20 بشه تکون هاشو حس کنم، خداروشکر انتظار طولانی نشد.

انشاءالله زودی روزها بگذره و بگیری بغلت. 

از وقتی باردار شدم کلا بچه کوچیک میبینم ی حس متفاوتی دارم.

من همش روز شماری میکردم هفته 20 بشه تکون هاشو حس کنم، خداروشکر انتظار طولانی نشد. انشاءالله زودی رو ...

چشم بزاری گذشته فقط ازبارداریت لذت ببرومواظب خودت ونینیت باش.

حالا من برعکس بچه میبینم شیطونی میکنن دلم میلرزه وازخدا صبرایوب میخوام خخخخخخخخ

چشم بزاری گذشته فقط ازبارداریت لذت ببرومواظب خودت ونینیت باش. حالا من برعکس بچه میبینم شیطونی میکنن ...

چند روز پیش رفته بودم خونه یکی از فامیلامون بچش به دنیا اومده بود، دلم نمیومد از بچه دل بکنم اخر عکسشو گرفتم تا یک هفته هی عکسشو نگاه میکردم  میگفتم کی میشه منم بچمو بغل بگیرم 😊