2777
2789
وایی😢😐

سلام دوباره امضاتو دیدم برات صلوات فرستادم. 

منم ی هفته دیگه موعدم😢

ایشاالله به حق پنج تن به حق این شبای عزیز بارداری همو بهم خبر بدیم. 

همه نی نی سایتی هایی که منتظرن🙏🏻😍

میشه واسه حاجت روا شدنم ۵تا صلوات به نیت پنچ تن برام بفرستین?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دوهفته پیش تا الان ترشحاتم زیاد شده .سینه م درد میکرد قبل اینکه موعد پریودم برسه همش حس پری داشتم.تو این دوهفته یه شیشه رب انارو تموم کردم

همش سردمه .خیلی گشنه میشم.شلوارم کمرش یه کوچولو تنگ شده.موی زاید تو صورتم اومده صورتمم سفید تر شده

عزیزم آخه دومیه ناخواسته ست تو دوران شیر دهی با جلوگیری طبیعی باردار شدم حالت هامو بگم؟

منم دارم شیر میدم ولی خودم میخوام که بشه

منم 27آذر آخرین پری بود

علائمتو بگو

من فقط کمی سردرد که میاد و میره

کمی هم نفخ 

یه هفته قبل پری هم ترشح زیادی داشتم

سلام دوباره امضاتو دیدم برات صلوات فرستادم.  منم ی هفته دیگه موعدم😢 ایشاالله به حق پنج تن به ...

سلام عزیزم،منم برات فرستادم❤،انشالله😍😍😍😍

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.
منم 27 آذر آخرین پری بود عقب انداختم ولی جرئت نکردم بی بی بزنم

بروبزن دیگه ایشالا مامانی.من شب زدم مثبت شد کلی گریه کردم که چرا مثبته شوهرمم یه کوچولو ناراحت بود ولی فرداش باخوشحالی اومد خونه برام به و لواشک خریده بود