2777
2789
عنوان

در مورد چه موضوعهايي با شوهرتون گفتگو ميكنين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 44 پست
فیلم های هلاکویی رو میدیدین میخندیدین؟!!! مگه کمدیه ؟!  

اخه يه سريا زنك ميزنن به هلاكويي خيلي حرفهاي ي خنده دار ميزنن 

راستش منم خيلي مواقع ميخندم از يوتيوب ببين فيلماشو واقعا بعضيا خنده دارن 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر اگر مطالعه کنی حرف برا گفتن پیدا میکنی من خودم بیشتر راجع به کتابایی که خوندم باهاش حرف میزنم و نظرشو میپرسم یا درمورد یه مطلبی که تو نت خوندم بهش میگم نظرت چیه راجع به این جمله یا حرف اونم نظرشو میگه و اصطلاحا پینگ پنگ مغزیمون شروع میشه همینطوری ادامه پیدا میکنه گاهی نیم ساعت گاهی دو ساعت بسته به موضوع و حال و حوصله مون داره

استارتر اگر مطالعه کنی حرف برا گفتن پیدا میکنی من خودم بیشتر راجع به کتابایی که خوندم باهاش حرف میزن ...

چقد عالي كه دو ساعت بحث خوب دارين 

من اينجوري خيلي دوست دارم 

😂😂😂كلاس خصوصي بزار چنتا چيزم ياد من بده

😁😁😁

دوبار بشین کنارش فوتبال ببین 

چندبارم نود نگاه کن کم‌کم دستت میاد چی بگی ک حرف بزنه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
آخه شوهرم معتقد بود باحرفاش بیشتر جدایی میاره.چشم ودهنشم یه جوری میکرد کلی میخندیدیم

اها گفتگوهاش با مردم رو میگی من سمیناراشو گوش میدم عالیه به نظرم تو گفتگوهاشم درسته یه کم تنده و میتوپه اما به نظرم رو واقعیت نظر میده نه عین خیلی کارشناساس تلویزیون خودمون که خیلی ارمانی و رویایی راهنمایی میکنن

چقد عالي كه دو ساعت بحث خوب دارين  من اينجوري خيلي دوست دارم

باید موضوعی پیدا کنی که برا اونم جذاب باشه مردا وقتی تو چیزی سررشته دارن و احساس قدرت نیکنن خیلی بهش علاقه مند میشن شوهر من خیلی ادم کم حرفیه وقتی ابراز عقیده میکنه حتی اگر خلاف نظرم باشه سعی میکنم خیلی مقابله نکنم یا نخوام ثابت کنم اشتباه میکنه فقط میگم من نظر دیگه ای دارم و نظرمو میگم اونم نظر خو دشو تشریح میکنه کتاب ارتباط بدون خشونت زبان زندگی رو بخون خیلی خوب یاد میده چطور حرف بزنیم که طرف مقابلمون نرنجه یا عقیده مخالفمون رو ابراز کنیم باز بدون ناراحتی 

فرداشب نود داره  دستت درد نكنه ختما ميبينم😂

نه دیگه اطلاعاتت کامل نیست😄😄😄😄 الان که بازیهایی آسیایی داریم نود نیست😆 

بشین بازی تیم ملی و ببین و تحلیل های بعدش

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
سياسيتِ اقتصادِخانواده هاي ديگه رو مگه شما ميدونين؟كلا در مورد زندگي خانواده هاي ديگه صخبت ميكنين ؟

ن گلم منظورم از خانواده ها این بود مسائل خانوادگی.اون اقتصادو سیاست که راجب وضعیت زندگی خودمون بود.

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...