2777
2789
عنوان

بچها خواهش میکنم بیاین😔

187 بازدید | 15 پست

بچها مامان بزرگم حالشون بد شده بردنشون ICU

خواهشا براش دعا کنین😔

گفتن امشب مهمه و دعا کنین حالش بهتر شه

دوبار ایست قلبی کرده امروز خواهشا دعا کنین

هرچقدر میدونین صلوات بفرستین و اگه ام وقت داشتین زحمت بکشین و ۷۲۵تا ذکر یا شفی رو بگین😔❤️

شما دلتون پاکه دعا کنین به گوش خدا برسه مامان بزرگمو نجات بده😔

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم انشالله بهنتر میشه براش صلوات میفرستم تا جایی که بتونم 

ممنون عزیزه دلم زحمت کشیدی😔😘❤️

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
صلوات میفرستم

ممنون مهربون❤️

صلوات فرستادم، انشاالله سلامتیشونو بدست میارن

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪

استاتر عزیز خدا بیمارتونو شفا عنایت کنه ب ابروی خانوم فاطمه ی زهرا س

لطفا واسه یه جوون ۱۸ساله دعا کنید تو مراقبت ویژه س،هوشیاریش پایینه..دعا کنید برگرده ،واسه دل مادرش دعا کنید لطفا😔

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خدا شفابده انشالله براش صلوات میفرستم

ممنون عزیزه دلم😍❤️

صلوات فرستادم، انشاالله سلامتیشونو بدست میارن

ممنون گلم😍❤️❤️❤️انشالله با دعا های شما

استاتر عزیز خدا بیمارتونو شفا عنایت کنه ب ابروی خانوم فاطمه ی زهرا س لطفا واسه یه جوون ۱۸ساله دع ...

وای بمیرم براش😨😔ایشالا برگرده به زندگی و‌سالم باشه براش صلوات میفرستم

از لطفتم ‌ممنون عزیزم

وای بمیرم براش😨😔ایشالا برگرده به زندگی و‌سالم باشه براش صلوات میفرستم از لطفتم ‌ممنون عزیزم

خدانکنه..دعاکن فقط از خدا میاد که کمکش کنه..مادرش میمیره اگه طوریش شه😔لطف مردی عزیزم خدا همه مریضا رو شفا بده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم🌹

ممنون‌ فداتشم❤️🌹

خدانکنه..دعاکن فقط از خدا میاد که کمکش کنه..مادرش میمیره اگه طوریش شه😔لطف مردی عزیزم خدا همه مریضا ...

ایشالا برمیگرده عزیزم به حق امام حسین حالش خوب شه