2777
2789

دخترمو بعد از جدایی ازم گرفت شوهر سابقم. اینقد حالم بده. هیچکسی هم از اطرافیان درکم نمیکنه. دارم میمیرم از غصه اش. 

کی حالش مثه منه. بیاد یه کم آرومم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا دلتو آروم کنه  ایشالله خدا شوهرتو به فکر بندازه که بچه را بیاره تو ببینی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خدابه دلت صبربدخیلی سخته من بچه م ی ساعت پیشم نباشه دق میکنم 😔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

بچه ها بزرگ بشن اخر سر برمیگردن پی مادرشون.اگه ذهنیت بچه رو نسبت به مادرش خراب نکنن.نمیتونم بگم غصه نخور چون واقعا دردناکه ولی صبور باش زمان حلال مشکلاته

ما مردادیا شاید بی کس باشیم اما ناکس نیستیم دم ما مردادیا گرم    
عزیزم چجوری زن عموی من ۵ ماه بچشو ندیده عین خیالشم نیست بچه ۴ ساله رو تازه بردیمش شهرشون ک ببیندش رف ...

بعضیا بی عاطفه هستن

احتمالا میخواد عموتو اذیت کنه بعدا مطمئن باش خودش اذیت میشه

دیدم که میگم

عزیزم چجوری زن عموی من ۵ ماه بچشو ندیده عین خیالشم نیست بچه ۴ ساله رو تازه بردیمش شهرشون ک ببیندش رف ...

اون دیگه چه مادری تعجب کردم😳

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹