2777
2789
عنوان

سوتیای مادرشوهرتون چی بوده😆

1396 بازدید | 74 پست

دوستم تعریف میکرد همون روز اولی ک دعوت بودن خونه مادرشوهرش واسه اولینبار 

مادرشوهره تو جمع یهوووو میگوزه بعد دوستمم ب رو خودش نمیاره اما مادرشوهره و خونوادش ریسه میرفتن کف خونه از خنده😂😂😂😂😂😂😂

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته بودیم خونه خواهرشوهرم من تو اتاق بودم.مادرشوهرم پا شد بره وضو بگیره بعد پدرشوهرم گفت تو که وضو گرفته بودی گوزیدی؟مادرشوهرمم گفت نه فقط تو بلدی بگوزی

وای من تو اتاق مرده بودم از خنده.

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....

شوخی میکنی.....جان من بگو شوخی میکنی😭😭😭😭😭😭😭

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
رفته بودیم خونه خواهرشوهرم من تو اتاق بودم.مادرشوهرم پا شد بره وضو بگیره بعد پدرشوهرم گفت تو که وضو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وااااااای خدااااا😂😂😂😂😂

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

مادر شوهر من میگفت خودتونو بیمه کنید بعد بقیه یکی یکی میگفتن چی میگی؟هرکی سرش تو موبایل بود نمیشنید چی میگه

اینم هی پشت سر هم میگفت میگم خودتونو بکنید؟باز به نفربعدی میگفت خودتونو بکنید

میگم بکنید خوبه واسه اینده  

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊

چه جالب پس اینا خانوادگی گوزو بودن گوز براشون یه امر عادیه 

واااای خدا مردم از خنده😂😂😋😂😂

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

سوتی نداده تا الان ولی کلا همیشه هرچی بگه پسراش ضایعش میکنن و از دستپختش ایراد میگیرن .دلم میسوزه براش

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم