2777
2789
عنوان

کم بودن اب دور جنین چیکار کنم😔

205 بازدید | 13 پست

سلام.هفته ۲۴ هستم دکتر گفت مایعات بخور بنظر اب دورش کمه..سونو خودش بود میخواست فقط ببینتش .دقیق با اندازه نبود...اول اسفند میرم سونو...تجربتون میشه بگید چی زودتر نتیجه میده..ممنونم

من همون avaهستم عضویت ۸۹.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يادمه مايع دور جنين من زياد بود! هي ميرفتم ميگفت زياده زياده 

واسه كم بودن بايد مايعات زياد بخوري هندونه هم خوبه

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
يادمه مايع دور جنين من زياد بود! هي ميرفتم ميگفت زياده زياده  واسه كم بودن بايد مايعات زياد بخ ...

اره والا منم میترسم اینقدر بخورم دیگه بگن زیاده.کلا این بارداریم همش استرس و خستگی و مشکلات بوده.خدا بخیر کنه

من همون avaهستم عضویت ۸۹.....
اره والا منم میترسم اینقدر بخورم دیگه بگن زیاده.کلا این بارداریم همش استرس و خستگی و مشکلات بوده.خدا ...

انشالله سلامت دنيا مياد نگران نباش

آره واقعا دوران بارداري همش بايد نگران باشي

دركت ميكنم

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  
وای جدی..مرسی که گفتی

خاکشیر تخم شربتی خیلی خوبه اما واسه الان نه.زیادش اصلن خوب نیست ،تو گوگل بزنی میاد منع مصرف داره تو بارداری

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...