2777
2789

سلام. متاسفانه ی بارداری پوچ داشتم دکترم اول گفت طبیعی سقط کن ولی هرچی بپر بپر کردم و رازیانه و آویشن و زعفران خوردم متاسفانه فایده نداشت فقط تو این ی هفته لکه بینی داشتم. الان دکتر برام ۳ تا قرص تجویز کرده که ۱ دونه زیر زبانی بزارم دوتام واژینال. ساک حاملگیم بدون جنینه پشتشم ی دونه لخته هست بنظرتون دفع میشه؟ این مدت خیلی عذاب و استرس کشیدم نمیخوام کارم به کورتاژ برسه😔

من ۲۰تا استفاده کردم تا کامل بیفته

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من با این که پوچ نبود و کلی شیلف و آمپول زدم که بمونه ولی طبیعی دفع شد

بپر بپر نکن کارت ب جراحی و نازایی میکشه 

قرصات استفاده کنی سقط میشه الکی ب بدنت فشار نیار صبر کن

بنظرم دوتاش بزاری زیر زبونت زودتر اثر میکنه. من دوتا واژینال گذاشتم دوتا زیر زبون. وقتی خون ریز شروع شد دوتا واژینالا اومد بیرون😐😐😐.

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

آره عزيزم دفع ميشه،قرص رو كه گذاشتي حتما فعاليت كن و نخواب و مدام چيزاي شيرين بخور مثل شربت زعفران 

بعدش شروع كن طناب بزن و بپر بپر كن

از فرداشم جوشونده (رازيانه سياه دانه بومادران مريم گلي) باهم تركيب كن و هر روز به مدت ١٠ روز روزي دو فنجون بخور تا بقايا ت هم دفع شه،بعدش هم كمرت رو با شال ببند و سعي كن چيزاي سرد مثل ماست و دوغ و سالاد نخوري

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
برای من با این که پوچ نبود و کلی شیلف و آمپول زدم که بمونه ولی طبیعی دفع شد بپر بپر نکن کارت ب جراح ...

ممنون. دکترم گفت بپر بپر کن. خدا نکنه آدم کارش به دکتر بیافته هزار جور تجویز میکنن نمیدونم با کدوم علم و منطق.

ممنون. دکترم گفت بپر بپر کن. خدا نکنه آدم کارش به دکتر بیافته هزار جور تجویز میکنن نمیدونم با کدوم ع ...

والا دکتر من بهم گفت اصلا طناب نزن و نپر رحمت اسیب میبینه 

گفته تا میتونی پیاده روی کن دهانه رحمت باز بشه 

سه ساعت پساده روی کردم آروم  دردام یواش یواش شروع شد

پیاده روی خیلی خوبه ولی بپر بپر میگن افتادگی رحم میاره

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
یعنی تا اون موقع قرص جذب نمیشه. ☹

واژینال جذب نشد زیر زبونی برا من موثر بود.

حتما یکی پیشت باشه که تب کردی حواسش باشه. کاچی بپز با روغن حیونی بخور هی. انشالله به راحتی دفع شه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
والا دکتر من بهم گفت اصلا طناب نزن و نپر رحمت اسیب میبینه  گفته تا میتونی پیاده روی کن دهانه ر ...

مرسی گلم پیاده روی منطقی تر.آره زن داداشمم برای زایمان طبیعی پیاده روی میکرد روزای آخر . به این مشکل که گرفتار شدم دیگه رحمم داغون نکنم.