سلام. متاسفانه ی بارداری پوچ داشتم دکترم اول گفت طبیعی سقط کن ولی هرچی بپر بپر کردم و رازیانه و آویشن و زعفران خوردم متاسفانه فایده نداشت فقط تو این ی هفته لکه بینی داشتم. الان دکتر برام ۳ تا قرص تجویز کرده که ۱ دونه زیر زبانی بزارم دوتام واژینال. ساک حاملگیم بدون جنینه پشتشم ی دونه لخته هست بنظرتون دفع میشه؟ این مدت خیلی عذاب و استرس کشیدم نمیخوام کارم به کورتاژ برسه😔
قرص کم داده دکترت من ۱۰تا گزاشتم ولی نمیفتاد باز گیاه خار مریم گرفتم غلیظ درست میکردم میخوردم تلخم هس کاچی ک خیلی بخور کمرتو ببند پاشو برقص تند تند پیاده روی کن کارای خونه رو تند و تند انجام بده میفته انشالله
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
باسلام بنده چند وقتیه سقط داشتم و از اونجایی که خیلی برام مهم بود قرص اصلی پیدا کنم خیلی در این مورد تحقیق و جستجو کردم و بهترین پزشک و ماما و مهربانترین و خیرخواه ترین رو پیدا کردم که کارشون حرف نداره و کاملا تضمینی و بهشون قول دادم به هر کس که تو موقعیت من بود معرفیشون کنم این بود که وظیفه دونستم اینجا مطرح کنم شما هم با خیال راحت بهشون اطمینان کنید برای تهران و کرج پرداختمون درب منزله و همیشه آنلاین هستن.شمارشون 09913431655 حتما فقط توی واتساپ پیام بدین بهشون .