2777
2789
عنوان

دلشوره من واسه لب شکری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13326 بازدید | 37 پست
وقت داری حرف بزنیم

اره عزیزم برای تو دارم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم برای تو دارم

برو هرجا دوست داری ریپلایم کن تو تاپیکام

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شکاف کام با لب شکری فرق داره

عه. نمیدونستم😃

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
لب شكري يعني چي؟؟؟؟؟؟؟

جلوی لب بچه شکاف داره

شکاف کامل کل جمجمه سمت سقف دهان شکاف داره

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
عزیزم لب شکری بودن تو سونو مشخص.  من یادم باردار بودم ی خانم اومده بود سونو بهش گفته بودن شکاف ...

واقعا معلوم میشه؟

بخدا خیلی استرسیم یه مشکل حل میسه الکی استرس یه چیز دیگه و بیخود میاد سراغم.. همیشه اینجوریم تو هر مساله

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  
بله دارم میخورم ولی عین خوره از روز اول بارداریم این دلشوره افتاده تو کل وجودم

اصلا اصلا فکرشو نکن. اصلا برات پیش نمیاد اون مال قدیم بود که اسید فولیک نمی دونستن چیه و نمی خوردن

لب شكري يعني چي؟؟؟؟؟؟؟

شکاف لب که گاهی شکاف لب و کام با هم هست . گاهی یک طرفه و گاهی دوطرف درگیر هست .

این یک بیماری ارثی وابسته به کروموزوم X می‌باشد و تقریباً از هر ۷۰۰ تولد یک نفر مبتلا به لب‌شکری یا شکاف کام یا هر دو می‌باشد همچنین در پیدایش شکافهای دهانی عوامل ارثی و محیطی دخیل هستند که شدت و مدت عمل فاکتورهای محیطی مهمتر از نوع بخصوصی از آنها است. عوامل محیطی مثل تماس با مواد سمی از جمله مصرف الکل و کوکائین در حاملگی و سندرم های ژنتیکی در پیدایش شکاف دخیل هستند.

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

به اسید فولیک ربط داره؟😨😨😨من ک کلا همه چیزا خونم پایینه باز خوبه الان چندشبه شوهرم بازور بهم قرص ...

واه.اسید فولیک فقط تا هفته 16 باید خورده بشه شما که خیلی جلویی

لطفا برای سلامتی دوقلو هام ی صلوات بفرستین❤❤
واقعا معلوم میشه؟ بخدا خیلی استرسیم یه مشکل حل میسه الکی استرس یه چیز دیگه و بیخود میاد سراغم.. همی ...

خواهرشوهرم شبیه شما بود. بچش دوماهش فقط گریه میکنه.نمیخوابه....دکتر گفته بخاطر استرس های دوران بارداری. بعد بشدت ترسو. تا بهش دست میزنی میترسه بچه میلرزه....اینکار با خودت و اون نکن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...