2777
2789
عنوان

دلشوره من واسه لب شکری نوزاد

13329 بازدید | 37 پست

دختر خالم بچه اش لب شکری داشت وقتی دنیا اومد الان منم ک حاملم کلا استرس دارم چیکار کنم بچم اینجوری نشه.. از دختر خالم که پرسیدم‌گفت من وقتی حامله بودم رژیم داشتم رژیم خود سرانه و همش گشنم بود دکتر گفته نباید گشنه باشی تو حاملگی.. اابته ارثی هم نبوده... مادرمم میگه باید صبح زود ساعت ۶ پاشی صحبونه بخوری یه چیزی تو شکم میگرده اگه چیزی نباشه لب بچه رو میخوره بخدا ویارم اینقد بده اصلا میلی به غذا ندارم اونم ۶ صبح... شما چیزی در این باره میدونین؟ خیلی خیلی دلشوره دارم بخدا

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

لب شکری به خاطر دارویه غیر مجاز تو بارداریه ربطی به ارث و ژنتیک‌نداره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نهایتم بشه عمل میکنن انگارنه انگار

اولا که نمیشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا چیه؟؟؟ اگه اسید فولیک رو به موقع خوردی اصلا نگران لب شکری نباش

بله دارم میخورم ولی عین خوره از روز اول بارداریم این دلشوره افتاده تو کل وجودم

پسر خوشگلم منتظر دیدنتم  

عزیزم لب شکری بودن تو سونو مشخص. 

من یادم باردار بودم ی خانم اومده بود سونو بهش گفته بودن شکاف کام داره.

بعدشم بدترین چیز استرس. باعث بی قراری بچت وقتی به دنیا بیاد میشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
از کی میشه؟

یعنی چی از کی؟

لب شکری من دیدم برای اوناییه که پدرمادر از نطر زنتیکی مشکل دارن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
عزیزم لب شکری بودن تو سونو مشخص.  من یادم باردار بودم ی خانم اومده بود سونو بهش گفته بودن شکاف ...

شکاف کام با لب شکری فرق داره

یعنی چی از کی؟ لب شکری من دیدم برای اوناییه که پدرمادر از نطر زنتیکی مشکل دارن

وقت داری حرف بزنیم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
این حرفا چیه؟؟؟ اگه اسید فولیک رو به موقع خوردی اصلا نگران لب شکری نباش

به اسید فولیک ربط داره؟😨😨😨من ک کلا همه چیزا خونم پایینه باز خوبه الان چندشبه شوهرم بازور بهم قرص اسید فولیک میده😵😵😵😵😵

🍓🐣🍒

البته که حرف مادرتون اصلا علمی نیست .

اتفاقا تا حد زیادی ارثیه یا مربوط به مشکلات ژنتیکی . اینجور نیست که جنین با شرایط سالم ایجاد بشه بعد در حین رشد اون قسمتش دچار مشکل بشه .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....