سلام دوستان یادتونه ی بار اومدم گفتم دوتا بچه کوچیک دارم و یکی هم باردار شدم میخوام سقط کنم همه ریختین سرم. من هیچ کاری نکردم خودش کم کم بزرگ شد حالا دیروز رفتم دکترم و بهش التماس کردم برام بندازش بهم گفت رو تخت دراز بکش تا سونوت کنم وقتی دراز کشیدم گفت وای این خیلی بزرگه 4ماهشه تقریبا.. من دیگه وا رفتم ولی دیدم هرکاری میکنه صدای قلب بچه نمیاد خودشم تعجب کرده بود میگفت چرا قلبش نمیزنه وگفت دوتا سونو دیگه برو اگه اونام تایید کردن بیا بستری شو برای زایمان.. چندوقت پیش رفتم جمکران انقد گریه کردم و التماس کردم گفتم خدایا خودت کمکم کن میدونی من ن از نظر جسمی دیگه میتونم و ن روحی و نمیخوام خودم کار غیر عاقلانه بکنم. حالا کسانی که تجربه دارن بگین چجوریه درد داره چندروز بیمارستان بستری هستم چون دوتا بچه کوچیک دارم و شهرغریبم و اصلا اصلا نمیخوام خانوادم متوجه بشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم...خودمم دوتابچه کوچیک دارم و هرما منتظر پریودم.و درکت میکنم.خدا ایتطوری کمکت کرده.فرشتشو خیلی زود برده پیش خودش.
ولی یسوال؟
اگر قلب نداره پس چطور رشد کرده.طبیعتا نمیبایست خودش سقط میشد؟
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
عزیزم یه چی بهت بگم شایدبچه ت به پشته من خودم وقتی مامانم منوحامله بوده دقیقاهمین اتفاق افتاده دکترمعاینه کرده گفته قلب بچت نمیزنه بعدرفته پیش یه دکتردیگه گفته بچه سالمه فقط نامیزونه😂برعکس نشسته بودم توشکم مامانم😭صدای قلبمو ازروکمرش میذاشتن ومیشنیدن